Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ » Τα σενάρια της επόμενης μέρας στον ΑΟΤ

Τα σενάρια της επόμενης μέρας στον ΑΟΤ

136162232378_lrg

Αγωνία για το μέλλον της ιστορικής ομάδας, ποια ενδεχόμενα παίζουν

Η σημερινή αποχώρηση των παικτών από την προπόνηση και η αναστολή κάθε δραστηριότητας στην ομάδα έως την Δευτέρα βάζει τους πάντες σε μαύρες σκέψεις όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια παικτών και ο λογαριασμός για την πλήρωση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει ακόμη ανοίξει οπότε τα νήματα κινεί ο Χάρης Κουτσούρης μετά το ΟΚ που πήρε πριν λίγο καιρό από την ανοιχτή συγκέντρωση στο επιμελητήριο αλλά το αφεντικό στον ΑΟΤ θα είναι αυτό που θα πάει να βάλει τα χρήματα για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Το ερώτημα είναι ποιος θα είναι αυτός; Είναι φανερό ότι ο Χάρης Κουτσούρης δεν έχει την δυνατότητα να βάλει άμεσα τα χρήματα αυτά όπως υποσχέθηκε στην ανοιχτή συγκέντρωση. Περίμενε λεφτά από την Κέρκυρα τα οποία χάθηκαν μετά τον υποβιβασμό, έπεσε στα capital controls και δεν μπόρεσε να μετοχοποιήσει όλα ή και μέρος των χρημάτων που έχει βάλει μέχρι τώρα. Η ρήξη του με τον Νίκο Κατσιγιάννη (ο οποίος απαιτούσε την απομάκρυνση Αμανατίδη συν τοις άλλοις) του στερεί την δυνατότητα να έχει μία οικονομική στήριξη καθώς είναι κοινό μυστικό ότι ο πρώην ισχυρός άντρας των Χανίων έχει βάλει αρκετά χρήματα από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι τώρα.

Όπως δήλωσε σήμερα το απόγευμα θα αναζητήσει συνεργασίες μη αποκλείοντας ακόμη και τον …Βαγγέλη Πλεξίδα κάτι που μάλλον δεν θα αρέσει σε πολλούς.

 

Ο Νίκος Κατσιγιάννης από την πλευρά του προσέγγισε μέλη του Ερασιτέχνη και τους ζήτησε να μπουν αυτοί μπροστά και ο ίδιος θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια τους. Είναι δύσκολο όμως οι «γιατροί» να εμπλακούν και πάλι σε τέτοιου είδους περιπέτειες. Και τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα, και δεν μπορούν να ανταποκριθούν και οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να μπλέξουν ξανά. Προτιμούν την ασφάλεια του ερασιτέχνη. Είναι άγνωστο αν ο Κατσιγιάννης βρει άλλους συμμάχους στην προσπάθεια του…

 

Τέλος το 3ο σενάριο είναι ο Βαγγέλης Πλεξίδας!!! Εχθροί και φίλοι του αναγνωρίζουν ότι είναι ο μόνος που αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αφού δεν έχει πια ομάδα μετά την πώληση της ΑΕΛ στον Κούγια. Είναι κοινό μυστικό ότι τον έχουν πλησιάσει και ο Κατσιγιάννης, και ο Κουτσούρης. Όσοι τον ξέρουν όμως καλά ξέρουν ότι αν θελήσει να αναμειχθεί θα αφήσει τα πράγματα να φτάσουν στο απροχώρητο, η ομάδα να φτάσει στα πρόθυρα της διάλυσης και ο ίδιος να εμφανιστεί ως σωτήρας. Προκειμένου να κάμψει τις αναμενόμενες αντιδράσεις είναι βέβαιο ότι θα κάνει μία και μόνο κίνηση για τον πάγκο της ομάδας που ακούει στο όνομα Γιώργος Βαζάκας!!!

 

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18513
Scroll to top