Έναρξη προετοιμασίας για την Δήμητρα

Η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας

SONY DSC

Με ακόμη πιο νεανική συνταγή θα πορευτεί την ερχόμενη σεζόν η ερασιτεχνική ομάδα της Δήμητρας/Απόλλων που θα στηριχθεί και φέτος ακόμη περισσότερο στα νέα ταλέντα της Ακαδημίας. Στόχος είναι και πάλι το ελκυστικό επιθετικό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από τα «σπλάχνα» της Ακαδημίας.

Η προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας. Το προπονητικό τρίο θα αποτελούν οι προπονητές και υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Αποστόλης Γκαραγκάνης και Νίκος Γιαγιάκος καθώς και ο γυμναστής Λεωνίδας Πάτρας. Οι τρεις τους αναμένουν μεγάλη όρεξη για δουλειά από τους ποδοσφαιριστές ενώ οι συνθήκες αναμένονται να είναι πολύ καλές για την εποχή καθώς τα τρία γήπεδα της Μπαλκούρας είναι σε άριστη κατάσταση.

Από την ομάδα της Δήμητρας αποχώρησαν φέτος πέρα από τους έμπειρους Καραστέργιο, Τσικρικά, Φασούλα και Τσιγάρα και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές που είτε μεταγράφηκαν σε άλλες ομάδες είτε θα ακολουθήσουν τις σπουδές τους σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Συγκεκριμένα ο Τσιώλης (ΑΟΤ), Ο Καρατζάς (Κ19 ΑΟΤ), ο Τσέλιος (Σπουδές Θεσσαλονίκη), ο Μπαρμπάτσης (Κ19 Λαμία – Σπουδές), ο Ευθυμίου (σπουδές Καβάλα),ο Χοτζάι (εξωτερικό) και ο Βενέτης (Κηφισιά). Ο τελευταίος παραβρέθηκε στα Χάνια και προπονήθηκε/αγωνίστηκε με την Κ19 του Ολυμπιακού στην προετοιμασία της ομάδας.

Μεχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Ζελενίτσας από την ομάδα της Φήκης και αναμένονται ακόμη δύο μεταγραφές για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Τα προγραμματισμένα φιλικά προετοιμασίας της Δήμητρας/Απόλλων είναι τα παρακάτω:

19/8       Μετέωρα

23/8       Φήκη

25/8       Τουρνουά Φαρκαδόνας

2/9         Πρόδρομος

5/9         Νεοχώρι

Τέλος, η έναρξη των τμημάτων της Ακαδημίας θα πραγματοποιηθεί στις 2 Σεπτεμβρίου ενώ περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου της ομάδας.