Στα δικαστήρια η ΕΠΟ με Καραγκούνη

Για τον «τυπάρα» η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε «να καταγγελθεί η σύμβασή του για σπουδαίο λόγο», για τη συμπεριφορά του

2015080800647_163177789_type11291

 

Η απόφαση για σκούπα στην εθνική ομάδα ήταν ειλημμένη από τον Γιώργο Γκιρτζίκη και επιβεβαιώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Μετά τους Μαρκαριάν, Μαρσενάρο, που αποχώρησαν υπογράφοντας κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων τους, χθες ήταν η σειρά του Νίκου Κωστένογλου, του οποίου το συμβόλαιο «τερματίστηκε βάσει σχετικής πρόβλεψης», αλλά και του Γιώργου Καραγκούνη.

Για τον «τυπάρα» η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε «να καταγγελθεί η σύμβασή του για σπουδαίο λόγο», για τη συμπεριφορά του δηλαδή εντός της εθνικής για την οποία στην ΕΠΟ μιλούν με τα χειρότερα λόγια. «Τον γνωρίσαμε σαν ποδοσφαιριστή και αναγνωρίζουμε την αξία του, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου έκανε πράγματα που ακόμη και ο ίδιος δεν πίστευε» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γκιρτζίκης ενώπιον του συμβουλίου σημειώνοντας ότι «ο Καραγκούνης με τη συμπεριφορά του έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής».

Οι δύο πλευρές λοιπόν θα οδηγηθούν στα δικαστήρια καθώς ο «τυπάρας» δεν δέχεται να παραιτηθεί, ενώ έχει να λαμβάνει και αποζημίωση που φτάνει στις 300.000 ευρώ περίπου. Την ίδια ώρα, ο Σέρχιο Μαρκαριάν όπως είπε ο Γιώργος Γκιρτζίκης πήρε μόνο τα δεδουλευμένα, δεν διεκδίκησε αποζημίωση και άφησε και 500 ευρώ για να πληρωθεί η ΔΕΗ στο σπίτι που διέμενε.

Οσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση για την τεχνική ηγεσία, αναλαμβάνει προσωρινά ο Κώστας Τσάνας μέχρι να βρεθεί προπονητής, χωρις η ΕΠΟ να διαθέτει ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό. Για τον τεχνικό της Εθνικής ελπίδων λοιπόν, μπορεί να ισχύσει το «ουδείς μονιμότερος του προσωρινού».