Ανακοίνωση για Κ-19 και Κ-17 από Ερασιτ/εχνη

Για τη συγκρότηση των δύο ομάδων εξέδωσε ανκοίνωσηγ η διοίκηση του Εςρασιτεχνη

Ανακοίνωση

 

Γίνεται γνωστό ότι μετά το πέρας των προπονητικών καμπ για την συγκρότηση των ομάδων Κ17 και Κ19 του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα και της ΠΑΕ αντίστοιχα, θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα συμμετάσχουν στις παραπάνω ομάδες.

Η ομάδα Κ17 θα ενισχυθεί και με ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας καθώς θα λάβει μέρος στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Τρικάλων στην θέση της ΑΕΤ.

Προπονητές της ομάδας Κ17 θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Σαργιώτης και Παναγιώτης Γάλλος. Προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Φώτης Βασιλάκος . Φροντιστής του τμήματος ο κ. Ανδρέας Κρίκος.

Επίσης, θα συγκροτηθούν όλα τα υπόλοιπα μικρότερα τμήματα της ακαδημίας του Α.Ο. Τρίκαλα, παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ και μπαμπίνι. Θα ανακοινωθούν σύντομα οι προπονητές και αυτών των τμημάτων αλλά και οι ημερομηνίες εγγραφών όπως και η έναρξη των προπονήσεων.

Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιήσουν τα τμήματα υποδομών του Α.Ο. Τρίκαλα, είναι αυτά του Φλαμουλίου, της ΑΕΤ, του Κηπακίου και το Αθλέτικ Παρκ «Απ. Καρακούσης».

Ο  ερασιτέχνης  ΑΟΤ, ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Στέφανο Παιδή και την διοίκηση της   ΑΕΤ  οι οποίοι συμφώνησαν η μακρόχρονη  ιστορία της Α.Ε. Τρικάλων να συνδεθεί με τη νέα εποχή του Α.Ο. Τρίκαλα με στόχο  ένα  καλύτερο μέλλον του Τρικαλινού ποδοσφαίρου  με την μεγαλύτερη ανάδειξη Τρικαλινών ποδοσφαιριστών.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ