Κινητοποίηση για ρευστό ενόψει προετοιμασίας και προκαταβολών στον ΑΟΤ

 

 

Κινητοποίηση για να βρεθούν χρήματα ενόψει της ανόδου στο Καρπενήσι αλλά και για τις προκαταβολές εν εξελίξει  από τα μέλη του ΑΟΤ

SONY DSC

Σε κίνηση μπήκαν τα μέλη του ΑΟΤ προκειμένου να βγουν έσοδα από τα Διαρκείας για τις υποχρεώσεις της ομάδας

Για την έναρξη της προετοιμασίας και τα πρώτα έξοδα της προετοιμασίας απαιτείται ένα σημαντικό ποσό που σε μεγάλο βαθμό το κάλυψε η διοίκηση της ομάδας, όμως δεδομένων των προβλημάτων ρευστότητας, τις τελευταίες ημέρες έγινε και μια κινητοποίηση για να εξευρεθούν πόροι και από τα διαρκείας προκειμένου να καλυφθούν τα πρώτα έξοδα και για να δοθούν προκαταβολές στους μεταγραφικούς στόχους. Γι αυτό το θέμα μάλιστα έγινε κρούση από μέλη της ομάδας και προς τα στελέχη του Ερασιτέχνη ΑΟΤ προκειμένου να βοηθήσουν στην εκστρατεία διάθεσης των Διαρκείας. Μάλιστα η αναταπόκριση ήταν άμεση από τα στελέχη του Ερασιτέχνη

Στα θέματα μεταγραφών ήδη το θέμα Γκούρμα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά από κρούση του ιδίου του Αλβανού επιθετικού και το χειρίζεται αποκλειστικά ο Χ. Κουτσούρης  όμως είναι γεγονός πως  η αρχική άρνηση του ποδοσφαιριστή να μπει στη διαδικασία εργομετρικών και μετά να καλυφθεί στο οικονομικό, δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις και χάλασε το κλίμα και τη διάθεση συνεργασίας

Πάντως στο προσκήνιο βγήκαν και νέα ονόματα από τα μεταγραφικά και ένα από αυτά δημοσιοποίησε η mikriliga  κάνοντας λόγο για διαφαινόμενο φλέρ των Τρικάλων με τον Βρζαιλιάνο Ζουιαν Φερναντεζ που το 2012 πέρασε από την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης

 Η Ανακοίνωση της ομάδας

Δελτίο Τύπου για την καμπάναι των Διαρκείας εξέδωσε η διοίκηση και αναφέρει τα παρακάτω…

Μέσα στον… καύσωνα η προσπάθεια για να δημιουργηθεί μια φιλόδοξη ομάδα για τις απαιτήσεις της Φούτμπολ Λιγκ συνεχίζονται από την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Χάρης Κουτσούρης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να μοχθούν αυθημερόν για να δημιουργήσουν μια ομάδα που αρμόζει στην δυναμική και την ιστορία  των Τρικάλων. Βέβαια σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές η βοήθεια των φιλάθλων είναι πολύτιμη. Είναι γνωστό ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχει άλλος οικονομικός πόρος για την ΠΑΕ πέρα από την… αγάπη των φιλάθλων. Έτσι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι πολύτιμη και σίγουρα θα πιάσει τόπο για καλό σκοπό!

Τα εισιτήρια που θα είναι στο χώρο των επισήμων θα έχουν τη τιμή των 250 ευρώ και όπως είναι λογικό απευθύνεται κυρίως στους φιλάθλους του ΑΟ Τρίκαλα που έχουν την οικονομική επιφάνεια να στηρίξουν με το κάτι παραπάνω την ομάδα.

Η φιλολαϊκή επιλογή της διοίκησης του ΑΟ Τρίκαλα φαίνεται στη τιμή των εισιτήριων διαρκείας στην σκεπαστή.

Και αυτό διότι με 100 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να απολαύσουν όλα τα παιχνίδια της ομάδας! Να τονίσουμε ότι η τιμή αυτή θα διαρκέσει από 13 Ιουλίου ως 31 Αυγούστου. Από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 120 ευρώ.

Ακόμη πιο φτηνό θα είναι το εισιτήριο διαρκείας στην απέναντι από την σκεπαστή κερκίδα. Εκεί η τιμή, για τις ίδιες ημερομηνίες θα είναι στα 70 ευρώ, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου η τιμή θα είναι στα 90 ευρώ.

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά τις τιμές για τα οικογενειακά διαρκείας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ, Απόλλωνος 5, στον 1ο όροφο, ώρες γραφείου. Και στο τηλέφωνο 2431302822.