Aγωγές κατά μελών της ΕΕΑ ο Μελισσανίδης

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της Aegean, πρόθεσή του είναι να κινηθεί νομικά κατά της Επιτροπής,

118BCCB371684D4D106E247A5DCED9FA

Τον τρόπο αντίδρασής του στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να απαγορεύσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στα κουπόνια του ΟΠΑΠ εξετάζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της Aegean, πρόθεσή του είναι να κινηθεί νομικά κατά της Επιτροπής, επειδή κατά την άποψή του πρόκειται για μια απόφαση έωλη επιχειρημάτων, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγές κατά μελών της ΕΕΑ.

«Κανένας δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ και να ενδιαφέρομαι γι΄ αυτήν. Όμως είναι γνωστό ότι δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η μετοχική και διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρες, με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους.

»Από όσα γνωρίζω, αυτή η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη, κάτι που προκύπτει από την καθημερινή της λειτουργία και την οικονομική της αυτοτέλεια» φέρεται ειπών σε συνεργάτες του ο κ. Μελισσανίδης.

«Θα μπορούσα να μην πάω, αλλά πήγα σεβόμενος το θεσμικό ρόλο που έχει η ΕΕΑ» συνέχισε, ενώ εκτίμησή του είναι ότι κάποια μέλη της ΕΕΑ ήταν προκατειλημμένα. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, από την πλευρά τους, σχολίασαν ως “γελοίες” τις φήμες περί αποβολής της Ένωσης από το πρωτάθλημα και υπογράμμισαν ότι δεν υφίσταται θέμα με την εμπορική/χορηγική συνεργασία της εταιρείας με την ΟΠΑΠ ΑΕ.