Πενήντα ποδοσφαιριστές στο Camp για την Κ-17

 

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο Φλαμουλίου, Camp δοκιμών, για την ομάδα Κ-17 του Α.Ο.Τρίκαλα.

camp3

H ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει….

Παρά την αφόρητη  ζέστη, καθώς το θερμόμετρο βρισκόταν κοντά στους 40C, η ανταπόκριση νεαρών ποδοσφαιριστών από όλο το νομό ήταν πάρα πολύ μεγάλη και έτσι το παρόν έδωσαν 50 παίκτες, αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός.

Τις δοκιμές πραγματοποίησαν οι προπονητές της ομάδας Κ17, Παναγιώτης Γάλλος, Δημήτρης Σαργιώτης και Φώτης Βασιλάκος, σε συνεργασία με τον προπονητή της Κ-19, Γιώργο Βακουφτσή.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, στους ποδοσφαιριστές μίλησαν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Τρίκαλα, Κώστας Παρδάλης και ο υπεύθυνος της Κ-17 του συλλόγου, Κώστας Καρακούσης, όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν πόσο σημαντικό κομμάτι αποτελεί η συγκεκριμένη ομάδα.

Ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου, κατακλύστηκε από κόσμο, καθώς το παρόν έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι ακαδημιών του νομού, γονείς, αλλά και απλοί φίλαθλοι που θέλησαν να δουν ιτις δοκιμές.

Τα σωματεία των Τρικάλων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Α.Ο.Τρίκαλα, δίνοντας ότι καλύτερο διαθέτουν από υλικό, για τη στελέχωση της Κ-17 και αυτό καταδεικνύει ότι υπάρχει άψογη συνεργασία ανάμεσα στις ομάδες και τον πρώτο σύλλογο του νομού.

Στο αγωνιστικό σκέλος των δοκιμών, οι 50 ποδοσφαιριστές, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά την αφόρητη ζέστη, με το τεχνικό τιμ να βγάζει τα πρώτα του συμπεράσματα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό.

Οι δοκιμές για την Κ-17 του Α.Ο.Τ θα συνεχιστούν αύριο στις 7.30μ.μ. και πάλι στο γήπεδο Φλαμουλίου.