Ξεκίνημα με χαμόγελα στα Μετέωρα

 

Με τον Βασίλη Γκούμπλια οδηγό και με πολλά χαμόγελα έγινε η πρώτη συγκέντρωση των Μετεώρων για τη νέα σεζόν

METEORA_PROTH_27-7-2015_00006

 

Με τον Βασίλη Γκούμπλια οδηγό και με πολλά χαμόγελα έγινε η πρώτη συγκέντρωση των Μετεώρων για τη νέα σεζόν

Κατά την έναρξη της προετοιμασίας η διοίκηση του συλλόγου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Θώμος, ευχήθηκε πρωτίστως υγεία και καλή ποδοσφαιρική σαιζόν σε όλους, τονίζοντας πως η διοίκηση του ιστορικού σωματείου των Μετεώρων θα είναι καθημερινά δίπλα τους για να βοηθά και να επιλύει τα όποια προβλήματα δημιουργούνται με σκοπό και στόχο, όλοι μαζί να φτάσουν τον ερχόμενο Μάϊο, στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχουν τεθεί.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδα ξεκίνησε με ελαφρύ τρέξιμο υπό τις οδηγίες των προπονητών Βασίλης Γκούμπλια και Χρήστου Αυγέρου. Οι ρυθμοί της προπόνησης σταδιακά θα ανεβαίνουν, ενώ σύντομα στο προπονητικό πρόγραμμα θα μπουν και οι πρωινές προπονήσεις, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την καλή φυσική κατάσταση των παικτών, ενώ χαρακτηρίζουν και την δουλειά της προπονητικής ομάδας.

Διαρκείας και διαφημιστικές πινακίδες

Ο ΑΣ Μετέωρα ενημερώνει τους φιλάθλους πως ήδη κυκλοφορούν από καιρό τα εισιτήρια διαρκείας για όλα τα παιχνίδια της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν. Η διοίκηση του σωματείου αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής, όρισε την τιμή στα 30 ευρώ ώστε να μπορέσουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας να αγοράσουν ένα εισιτήριο στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το ταμείο της ιστορικής ομάδας, το οποίοι στηρίζεται στη συμμετοχή των πολλών, και όχι των λίγων, κάτι που συμβαίνει στον ΑΣ Μετέωρα τα τελευταία χρόνια.

Το σύνθημα «Η δύναμη του ΑΣ Μετέωρα είσαι εσύ…» απηχεί την αντίληψη που υπάρχει στη διοίκηση και στους κόλπους των φιλάθλων. Άλλωστε και στα εύκολα και στα δύσκολα, η διαρκής παρουσία και υποστήριξη των φιλάθλων, οδήγησε το ιστορικό σωματείο στο να διανύει το 87ο έτος από την ίδρυσή του το 1929 και στην ίδια συνταγή θα στηριχτεί και στο μέλλον, συνεχίζοντας να γράφει την «κιτρινομπλέ» ιστορία κάτω από τους μοναδικούς και ιερούς βράχους των Μετεώρων.

Σε ότι αφορά τις διαφημιστικές πινακίδες, η διοίκηση καθόρισε την τιμή τους στα 80 ευρώ, τιμή που περιλαμβάνει και την κατασκευή τους. Η διοίκηση εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει διευκόλυνση στην εξόφληση του ποσού, σε δυο δόσεις, λόγω των δυσκολιών της εποχής.

΄Ηδη μέλη της διοικήσεως που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση αυτής της υποχρέωσης, θα επισκεφτούν σύντομα τους επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμένου να συζητήσουν για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Σημειώνουμε ότι το κόστος της κάθε διαφημιστικής πινακίδας για όλη την ποδοσφαιρική περίοδο ανέρχεται ουσιαστικά στα 8 ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για διαφημιστική προβολή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος».

Η διοίκηση εγγυάται την προστασία και φύλαξη των διαφημιστικών πινακίδων μετά το πέρας της αγωνιστικής περιόδου, ώστε κανείς επιχειρηματίας να μην επιβαρυνθεί εκ νέου το κόστος κατασκευής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφή μελών

Ένας ακόμη σημαντικός στόχος της διοίκησης των Μετεώρων είναι η εγγραφή μελών. Το ιστορικό σωματείο πριν από λίγα χρόνια μετρούσε πάνω από 250 εγγεγραμμένα μέλη. Ο στόχος είναι τα μέλη να επανεγγραφούν και να εγγραφούν ακόμη περισσότερα. Σύντομα θα εκδοθεί ένα έντυπο εγγραφής μελών, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους φίλους της ομάδας η διοίκηση.

«ΑΣ Μετέωρα: Η δύναμή του… είσαι εσύ»

Φωτο από tameteora

METEORA_PROTH_27-7-2015_00011