Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Φήμες για Πλεξίδα στην Λαμία!

Φήμες για Πλεξίδα στην Λαμία!

28456fc46fbfeff150bf7fa0d912c162_c0c0f6f3a0e7eae17cf20d1305a03a79_L

Ο Τρικαλινός επιχειρηματίας κινείται για τον έλεγχο της ομάδας της Φθιώτιδας.

Έντονη η φημολογία πως ο πρώην ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη μεγάλη ομάδα της Φθιώτιδας. Καμία επίσημη επιβεβαίωση ή ενημέρωση για την επόμενη μέρα.

Σιγή ιχθύος επικρατεί στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, μετά την απόφαση του κατόχου των μετοχών να αποχωρήσει από την ομάδα, παραχωρώντας τις μετοχές σε όποιον δείξει ενδιαφέρον, αλλά παράλληλα να διασφαλίζει και κάποια ουσιώδη πράγματα γύρω από τη λειτουργία της βραχυπρόθεσμα.

Το υπόλοιπο Διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ δεν έχει πάρει θέση για τη νέα πραγματικότητα που συμβαίνει στην ομάδα (δεν υπάρχουν δελτία παικτών, προπονητής, υλικό κλπ), ελάχιστες ημέρες πριν φύγει και ο Ιούλιος κι ενώ στο τέλος του μήνα λήγει και η θητεία του ερασιτέχνη, όπου κι εκεί δεν κινείται φύλλο!

Ήδη υπάρχουν οχλήσεις από τους γονείς των παιδιών της Κ19 για το τι μέλλει γενέσθαι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κινητοποιηθούν για να πάρουν τις ελευθέρες των παιδιών τους, αφού δεν υπάρχει καμμία επίσημη ενημέρωση.

Φήμες για Πλεξίδα

Ο κάτοχος των μετοχών δηλώνει ότι κάνει προσπάθειες για να βρει επενδυτές που θα αναλάβουν και θα τρέξουν την ΠΑΕ (έχουν υπάρξει συζητήσεις με γκρουπ ενδιαφερόμενων επενδυτών), όμως ο χρόνος κυλάει αμείλικτος και ήδη έπρεπε να έχει ξεκινήσει η προετοιμασία.

Τα τελευταία 24ωρα έντονη είναι η φημολογία (ειδικά στον Θεσσαλικό χώρο) για έλευση στη Λαμία του μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα και παλιότερα των Τρικάλων, Βαγγέλη Πλεξίδα, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο παραμένει σε επίπεδο φήμης, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Πάντως ο Πλεξίδας έχει ήδη ξεμπερδέψει με τη Λάρισα και θα τον ενδιέφερε μία ομάδα όπως η Λαμία που διαθέτει και πολύ κόσμο.

 

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top