Προβληματική… ισοπαλία του Ολυμπιακού

Αυτή τη φορά μπορεί να μην σκόραρε, όμως, δημιουργικά ήταν καλός. Αντίθετα, αν και δεν δέχτηκε γκολ (όπως στο 3-2 από τη Φενέρ),
Αυτή τη φορά μπορεί να μην σκόραρε, όμως, δημιουργικά ήταν καλός. Αντίθετα, αν και δεν δέχτηκε γκολ (όπως στο 3-2 από τη Φενέρ), στην άμυνα ήταν προβληματικός. Ο λόγος για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 απέναντι στην Αντάλιασπορ στο «Sports Complex Stadium», ολοκληρώνοντας την παρουσία του στο «Afyon Cup».

Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Καπίνο ήταν από την αρχή κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του, τους Αυλωνίτη-Βούρο, τον Μαζουακού αριστερά και τον Ομάρ δεξιά. Στον άξονα οι Ζντιέλαρ, Κασάμι, στα «φτερά» οι Ντουρμάζ, Ντοσεβί που εναλλάσσονταν, ο Ολαϊτάν έπαιζε στην κορυφή και ο Φουστέρ είχε ελεύθερο ρόλο.

Οι Πειραιώτες είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, στην τελική ενέργεια τα χάλαγαν, κάνοντας ακόμα πιο βέβαια την ανάγκη για απόκτηση επιθετικού (Ολαϊτάν, Χάρα και Μπενίτες δεν απέδωσαν).

Αμυντικά, οι «ερυθρόλευκοι» φανέρωσαν και πάλι αδυναμίες που ξεκινάει από τη συνολικά κακή ανασταλτική λειτουργία (με ευθύνη και των χαφ).

Οι δύο ομάδες είχαν από μία αρκετά καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν αρχικά στο 83′ η Αντάλιασπορ πλησίασε περισσότερο στο γκολ. Συγκεκριμένα, ο Λαζάρεβιτς «κουβάλησε» αρκετά τη μπάλα, ο Ντιαρά επιχείρησε το σουτ από τα δεξιά, αλλά ο Καπίνο έδιωξε με δυσκολία και στη συνέχεια απομάκρυνε η άμυνά του.

Πέντε λεπτά αργότερα (88′), ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να απειλήσει άμεσα με γκολ, όταν ο Ντομίνγκες κέρδισε τον προσωπικό του αντίπαλο στην κόντρα, έβγαλε πάσα στον Μπενίτες, αλλά ο Παραγουανός καθυστέρησε να πάει πάνω στη μπάλα με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία για τετ-α-τετ.

Οι συνθέσεις…

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα):
Καπίνο, Ομάρ, Αυλωντίης, Βούρος, Μασουακού (46′ Νικολάου), Ζντιέλαρ (46′ Φόρτουνης), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (72′ Μπενίτες), Φουστέρ (46′ Τσόρι), Ντουρμάζ (46′ Πάρντο), Ολαϊτάν (46′ Χάρα).

Αντάλιασπορ (Γιουσούφ Σίμσεκ): Οζένκ (67′ Χασάν), Σίμσεκ, Αράτ (67′ Αταλάι), Τσέλιουτσκα (24′ Γκορ), Αϊτάκ, Κίλιτς (56′ Λαζάρεβιτς), Τσίκο (Τσέλικ), Μπεκμετσί (58′ Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα, Μπασάν, Εταμέ (66′ Αράς).