Αναβολή για ΟΠΑΠ – ΑΕΚ και διευκρινίσεις

Η ΕEA  αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για το «ασυμβίβαστο» στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη την ΠΑΕ ΑΕΚD0F8557A1B3633EC4CD37074F54E6695

 

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να αναβάλει την εκδίκαση της υπόθεσης για το «ασυμβίβαστο» στη σχέση του Δημήτρη Μελισσανίδη την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ, όπως έχει προκύψει μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η αναβολή δόθηκε για την Τρίτη (28/7) προκειμένου να κληθεί ο «ισχυρός» άνδρας της «Ένωσης» ενώπιον της Επιτροπής και να παράσχει διευκρινίσεις. Για την ακρίβεια, η ΕΕΑ δεν κατάφερε να βγάλει αποτέλεσμα (με 3 υπέρ – 3 κατά και ένα λευκό), προβάλλοντας «αδυναμία» στη συγκεκριμένα υπόθεση προτού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις».

Σύμφωνα με την καταγγελία του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να βρίσκεται στα κουπόνια του στοιχήματος εξ αιτίας ασυμβίβαστου που κατά τη γνώμη «ερυθρολεύκων» προκαλείται λόγω της σχέσης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της «Ένωσης» και της ταυτόχρονης παρουσία του γιου του στο μετοχολόγιο του ΟΠΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

«Αναβλήθηκε για την Τρίτη 28 Ιουλίου (12:00) η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με την εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και η αίτηση της τελευταίας για έγκριση συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η αναβολή δόθηκε, προκειμένου να κληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης ενώπιον της Επιτροπής και να παράσχει διευκρινίσεις».