Δηλώσεις Κουτσούρη-Αμανατίδη για την έναρξη των Τρικάλων

Προπονητής μεγαλομέτοχος αλλά και παίκτες μίλησαν για τη νέα σεζόν

koutsouris

Πριν την έναρξη της «πρώτης» προπόνησης του Α.Ο.Τρίκαλα στο γήπεδο της Μπάρας, πραγματοποίηθηκαν οι καθιερωμένες δηλώσεις από διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο.Τρίκαλα, Xάρης Κουτσούρης: «Το άγχος είναι μεγάλο ειδικά μετά το θέμα που έχει δημιουργηθεί στην πατρίδα μας, με το κλείσιμο των τραπεζών. Δημιουργεί δυσχέρεια στο μεταγραφικό στο να κινηθούμε στο μεταγραφικό τομέα, με τον τρόπο που θα θέλαμε. Επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή να κάνουμε έναρξη σε μία καινούργια εποχή για τον Α.Ο.Τ, που ελπίζουμε ότι θα στιγματιστεί από συνεχείς και διαρκείς επιτυχίες. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ξέρετε πάγια ποιοι είναι οι στόχοι που θέτω εγώ στην ομάδα μου. Αυτό δε θα αλλάξει ούτε φέτος, απλά πρέπει να κρατήσουμε πιο μικρό καλάθι, να σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες. Ελπίζουμε ότι αν σύντομα επιλυθούν τα capital control θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ, το οποίο ήδη αποτελείται από πολύ ποιοτικούς παίκτες και στο επόμενο 3ήμερο θα ακούσετε πολύ τρανταχτά ονόματα από μεγαλύτερες κατηγορίες  και να είμαστε όλοι προσγειωμένοι με το μυαλό αφιερωμένο στο ότι πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα μικρά και ταυτόχρονα μεγάλα, δηλαδή ότι πρέπει να πετύχουμε το στόχο μας, έστω και στις δύσκολες αυτές εποχές, μέσα από οποιαδήποτε συγκυρία μας προκύπτει.

Ο προπονητής του Α.Ο.Τ,Περικλής Αμανατίδης: «Νομίζω ότι ξεκινάμε μετά από πάρα πολύ καιρό, έχοντας στο μυαλό μας ένα πολύ μεγάλο ταξίδι, το οποίο υπόσχομαι ότι η ομάδα των Τρικάλων θα κάνει. Θα πρέπει τώρα να μην πούμε τίποτα, γιατί μας περιμένει μία πολύ σκληρή δουλειά. Για μένα θα ακούσετε μία πραγματικά πρώτη αξιολόγηση στο τέλος της προετοιμασίας. Ο σχεδιασμός των ομάδων έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε οριστικό ρόστερ. Αυτό δε μας ενδιαφέρει πότε θα γίνει, μας ενδιαφέρει να γίνει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Θα έχουμε την κατάλληλη στιγμή μία ομάδα, για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας, το έχουμε ξαναπεί. Το αν η ομάδα θα απογειωθεί είναι καθαρά θέμα της πόλης των Τρικάλων. Αν ο καθένας το πάρει προσωπικά έτσι θα γίνει. Είναι καθαρά θέμα προσωπικό. Πρέπει να το δουν όλοι σα να είναι δική τους η ομάδα. ‘Εχουμε κλείσει κάποια φιλικά, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να το ανακοινώσουμε, διότι ακόμη δε μας έχουν ανακοινωθεί, πότε ξεκινάει το κύπελλο και πότε το πρωτάθλημα».

Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Σαχινίδης: «Ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας όπως και πέρυσι. Με δουλειά και ζήλο θα πετύχουμε κάτι καλό. Ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να μας βοηθήσει με την παρουσία του και να μας στηρίξει. Είναι κάτι που χρειαζόμαστε».

 

Ο ποδοσφαιριστής Τάσος Παγώνης: «Κατ’ αρχάς χαίρομαι που έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους είναι ότι  μας περιμένει με σκληρή δουλειά και πάνω απ όλα να γίνουμε οικογένεια. Αν είμαστε  μονιασμένοι τότε η ομάδα λειτουργεί καλύτερα. Με πολλή δουλειά, τρώγοντας έρχεται η όρεξη  και έχοντας υγεία, ότι καλύτερο προκύψει».

Ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Ανδρέου:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα Τρίκαλα. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πάει καλά η ομάδα. Πιστεύω ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας και όλα θα πάνε όπως πρέπει».

Ο ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Γεωργίου: «’Ηρθα σε μία ιστορική ομάδα. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που έχει η ομάδα, για να παίξει στην κατηγορία που της αξίζει, που είναι η Superleague.  Mε τα παιδιά, τη βοήθεια του προπονητή και τη στήριξη του κόσμου που ξέρουμε ότι έχει μεγάλη δυναμική, να φτάσει ο Α.Ο.Τ εκεί που του αξίζει.

Ο ποδοσφαιριστής Θωμάς Ντάφλας: «Τα Τρίκαλα είναι μία ιστορική ομάδα, που επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος όλων να έχουμε μία καλή πορεία, με  υγεία πάνω απ’ όλα.