Αρχίζει η οργάνωση της Κ-19

Μια καινούρια προσπάθεια ξεκινά παράλληλα με την ΑΝδρική ομάδα των Τρικάλων

Για χρόνια μια συζήτηση που γινόταν γύρω από το ποδοσφαιρικό ζήτημα των Τρικάλων ήταν η ανάγκη τα τρικαλινά παιδιά να προωθηθούν στον ΑΟ Τρίκαλα. Φαίνεται πως η εποχή αυτή πλησιάζει και μπροστάρης πάνω σ’ αυτό είναι η ομάδα που θα δημιουργηθεί για το πρωτάθλημα υποδομής της Φούτμπολ Λιγκ, δηλαδή η Κ19.

Ο Περικλής Αμανατίδης έχει μια εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητή της Κ19 Γιώργο Βακουφτσή και αυτό είναι σημαντικό, ώστε να υπάρχει μια ουσιαστική συνεργασία της πρώτης ομάδας με την ομάδα νέων, ώστε το κέρδος να είναι μεγάλο. Και όλα αυτά δεν λέγονται στη τύχη, αφού το βράδυ της Δευτέρας έγιναν σημαντικά πράγματα πάνω σ’ αυτό.

Ο Γιώργος Βακουφτσής συναντήθηκε με αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες που έχει στην ατζέντα του για να ενταθούν στην ομάδα υποδομής. Αλλά η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η συνεργασία με τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία δείχνουν αποφασισμένα να στηρίξουν την ομάδα της Κ19. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να ανάψουν το πράσινο φως στους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα. Έτσι το κέρδος θα είναι… τριπλό. Για τον ΑΟΤ, τις ερασιτεχνικές ομάδες και τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν ενώ η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 20 Αυγούστου.