Μεταγραφή Γεωργίου στα Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Γεωργίου.

GEORGIOY

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είναι γεννηθείς στις 27 Νοεμβρίου 1990.
Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ελπίδες Καλοβάτου και στη συνέχεια έπαιξε στην Άρτα σε Ατρόμητο Γαβριάς και Σκουφά Κομποτίου . Έπειτα φόρεσε την φανέλα της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και ακολούθησαν ο Παναιγιάλειος, ο ΑΟ Φιλοθέης, ο Τηλυκράτης Λευκάδας, ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Αναγέννηση Άρτας με την οποία είχε 27 συμμετοχές με 8 γκολ.
Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων σημείωσε: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να πετύχουμε τους στόχους μας οι οποίοι είναι πρωταγωνιστικοί. Αγωνίστηκα αντίπαλος με τον ΑΟΤ την σεζόν που ολοκληρώθηκε και μου έκανε εντύπωση η ποιότητα των νέων μου συμπαικτών και η δυναμική που είχε η ομάδα.
Ευχαριστώ και τον κ. Αμανατίδη που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και σε μια ομάδα η οποία ομάδα η οποία έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα χαρώ στην 1η μου συμμετοχή να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο των Τρικάλων. Ευελπιστώ πως θα παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο.