Στους Ντένβερ ο Παπανικολάου ως αντάλλαγμα

Δεν ήταν… γραφτό να παραμείνει στο Χιούστον ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Ντένβερ

 

Δεν ήταν… γραφτό να παραμείνει στο Χιούστον ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, πρώτο το «yahoo sports» έγραψε πως ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί έμψυχο αντάλλαγμα για να «μετακομίσει» στο Χιούστον ο Τάι Λόσον.

Όλα έδειχναν πως δεν υπήρχε «χώρος» στο ρόστερ των Ρόκετς, ενώ «πακέτο» στο Ντένβερ θα πάνε και οι Πάμπλο Πριτζιόνι, Τζόι Ντόρσεϊ, Νικ Τζόνσον και ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου για το 2016. Αντίθετα, μαζί με τον Λόσον, το Ντένβερ θα στείλει στους Ρόκετς και ένα ντραφτ πικ δεύτερου γύρου για το 2017.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Χιούστον παίρνει και ένα… ρίσκο με τον Λόσον, ο οποίος τους τελευταίους έξι μήνες έχει συλληφθεί δύο φορές οδηγώντας μεθυσμένος και ήδη ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Από την άλλη, ο Παπανικολάου, στο Ντένβερ μπορεί να αξιώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Την περασμένη σεζόν με τη φανέλα των Ρόκετς ο Παπανικολάου είχε κατά μέσο όρο 4.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε συνολικά 43 παιχνίδια που αγωνίστηκε (18.5 λεπτά μ.ο.).

Οι Νάγκετς τερμάτισαν τη σεζόν 2014-15 στην 12η θέση της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 30-52 και δεν κατάφεραν να μπουν στα πλέι οφ.

Το «αντίο» του Παπανικολάου στους Ρόκετς

Ο Κώστας Παπανικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο «Instagram», αποχαιρέτησε την ομάδα του Χιούστον και ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Αναρτώντας μια φωτογραφία με πανηγυρισμούς και μία με όλους τους παίκτες αγκαλιά και το «We are team» να γράφεται με μεγάλα γράμματα, ο Παπανικολάου ανέφερε στο μήνυμα του:

«Αγαπάω τα αδέρφια μου. Συνεχίστε! Στους Ρόκετς αυτή η σεζόν ήταν η πρώτη μου και μαζί φέραμε εις πέρας ένα… θαύμα, το οποίο αφήνει αναμνήσεις.

Αλλάζω ομάδα, αλλά είμαι ευγνώμων, ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους φίλους μου. Ρόκετς, σας αγαπώ και θα σας αγαπώ για πάντα»!