Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » TRIKALA BC » Ραντεβού για τον σχεδιασμό στη Θεσσαλονίκη

Ραντεβού για τον σχεδιασμό στη Θεσσαλονίκη

ΓΚαθοριστικό για τις εξελίξεις της ομάδας θα είναι το ραντεβού του προπονητή με τον Αχ. Ρουσιαμάνη

Στο προγραμματισμένο για σήμερα Δευτέρα ραντεβού στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον Κώστα Φλεβαράκη αναμένεται να βγουν οι πρώτες ειδήσεις της σεζόν για τα Τρίκαλα BC Aries.

Η δεδομένη παραμονή του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο των «κυανέρυθρων» είχε ως αποτέλεσμα όλες αυτές τις μέρες της στασιμότητας λόγω της τραπεζικής αργίας να γίνουν οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις και σε παίκτες που αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα και τους οποίους ο Φλεβαράκης θέλει να κρατήσει αλλά και σε νέους μεταγραφικούς στόχους.

Ο Κώστας Φλεβαράκης θέλει στις 20 Αυγούστου περίπου που θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις να έχει έναν ικανό αριθμό παικτών στο παρκέ ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος το οποίο ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.

Πάντως , για το ύψος του  μπάτζετ της καινούριας  σεζόν τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει και θα προσαρμοστούν πάνω σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό,  που επιβάλεται αναγκαστικά εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης.  Σύμφωνα δε με το δημοσίευμα  του «διαλόγου» τα νούμερα θα… κατεβούν σε πιο χαμηλά ποσά , αφού η αβεβαιότητα που υπάρχει στην αγορά αναγκάζει όχι μόνο την ΚΑΕ Τρίκαλα  , αλλά και όλες τις ομάδες της κατηγορίας , να αναθεωρήσουν προς τα κάτω τον προϋπολογισμό τους, μιας  και φαντάζει πολύ πιο δύσκολο πλέον το σενάριο απόσβεσης εσόδων από μεγάλα χορηγικά και διαφημιστικά πακέτα.

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top