Καμπάνια για τα Διαρκείας των Τρικάλων

Ο ΑΟΤ έχει ανάγκη στήριξης με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και προσφέρει σημαντικές προσφορέςΣτην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω/.//

Στην πιο κρίσιμη καμπή έχει μπει η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, αφού η διοίκηση του Χάρη Κουτσούρη από εβδομάδα καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για την μεταγραφική ενίσχυση.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να κάνει ότι το καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Φούτμπολ Λιγκ. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συμπαράσταση από τους φιλάθλους της ομάδας και αυτό δεν μπορεί παρά να γίνει με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει άλλη οικονομική ανάσα για την ομάδα, παρά μόνο με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας. Και είναι γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός, αφού στην ΠΑΕ περίμεναν ότι η ζήτηση θα ήταν μεγαλύτερη. Αναγνωρίζουν ότι το οικονομικό τοπίο είναι σφιχτό, αλλά από την άλλη το γεγονός ότι η διοίκηση αποφάσισε να βάλει φθηνές τιμές στα διαρκείας είχε διπλό στόχο. Από τη μία να μπορέσουν οι τρικαλινοί φίλαθλοι με 100 και 70 ευρώ –αυτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας – να παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν πιο οικονομικά τους αγώνες και από την άλλη να πάρει η ΠΑΕ οικονομική ανάσα.

Τέλος, από την πλευρά της διοίκησης περιμένουν ουσιαστική στήριξη και από τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν την οικονομική επιφάνεια, ώστε να φύγουν με γοργό ρυθμό και τα εισιτήρια των 250 ευρώ. Με άλλα λόγια αυτή τη στιγμή η προσπάθεια που γίνεται για έναν δυνατό ΑΟ Τρίκαλα δεν είναι υπόθεση μόνο του Χάρη Κουτσούρη, αλλά όλων και ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει ο καθένας θα πρέπει να βοηθήσει, ώστε η ομάδα να πατήσει γερά στα πόδια της. Αυτό θα είναι για όφελος όλων