Ο Καπίνο υπογράφει στον Ολυμπιακό, ο Λόρια φεύγει…

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό,

663EFAAEB7B55A59277524FEB60E56D1

Μόνο η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στον Ολυμπιακό, καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας όχι απλά βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Στο μεταξύ, η έλευση του Καπίνο, στέλνει εκτός του Γκιόργκι Λόρια, ο οποίος ξεκίνησε προετοιμασία, όμως, όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στην τουρκική Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα πληρώσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευση του Καπίνο, ενώ ή Μάιντς έδωσε άδεια στον 21άχρονο πορτιέρο για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να κλείσει τη συμφωνία με την ομάδα του Λιμανιού.

Ο Καπίνο είναι ενήμερος πως θα αποτελεί την «αλλαγή» του Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και έχει συμφωνήσει προφορικά για τριετές συμβόλαιο.

Το γεγονός ότι η έλευση του Καπίνο δεν σχετίζεται με ενδεχόμενο πώλησης του Ισπανού κίπερ, φαίνεται από το γεγονός ότι ο Λόρια πιθανότατα θα φύγει για την Τουρκία, όπου και έχει πρόταση από την Τραμπζονσπόρ. Θυμίζουμε πως ο Γεωργιανός αποκτήθηκε προ λίγων εβδομάδων από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποτελέσει… τρίτη επιλογή.