Πιάνει δουλειά ο Αμανατίδης- 20/7 η προετοιμασία Δηλώσεις

 

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για τον προγραμματισμό μεταγραφών και την προετοιμασίας της ομάδας των Τρικάλων

SONY DSC

Αντίστροφη μέτρηση πλέον για τον προγραμματισμό μεταγραφών και την προετοιμασίας της ομάδας των ΤρικάλωνΤην Τετάρτη ο προπονητής της ομάδας Περικλής Αμανατίδης θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα έχει συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο Χάρη Κουτσούρη και τους συνεργάτες του για τα ανοιχτά μέτωπα της ομάδας.

Για το Σάββατο 20 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη φετινή προπόνηση του Α.Ο.Τρίκαλα, η οποία θα σημάνει και την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας του συλλόγου, ενόψει της συμμετοχής του, στο πρωτάθλημα της Football League.
Η «πρώτη» των «κυανέρυθρων» θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μπάρας, καθώς στο δημοτικό στάδιο, θα πραγματοποιούνται οι εργασίες επανασποράς του χλοοτάπητα, προκειμένου να είναι έτοιμο για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει εκεί ο Α.Ο.Τ.
Η προετοιμασία του Α.Ο.Τ επί τρικαλινού εδάφους, θα διαρκέσει μία εβδομάδα, καθώς στις 27 του μήνα, είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο και θα διαρκέσει 2 εβδομάδες, πιθανότατα έως και τις 10 Αυγούστου.
Εκεί, οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να δώσουν δύο πολύ δυνατά φιλικά, απέναντι σε ομάδες που θα βρίσκονται εκείνο τον καιρό στο ίδιο μέρος για προετοιμασία.
Να σημειωθεί ότι η προετοιμασία του Α.Ο. Τρίκαλα, θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου, το οποίο είναι πολυτελέστατο και πληροί όλες τις προδιαγραφές, ώστε η ομάδα να ετοιμαστεί όπως ακριβώς χρειάζεται.

Δηλώσεις Αμανατίδη

Πρώτο μέλημα διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αποτελούν οι ανανεώσεις, ενώ στη συνέχεια θα προχωρήσουν και στα μεταγραφικά. Ο προπονητής του Α.Ο.Τ, Περικλής Αμανατίδης, μίλησε για όλα τα παραπάνω: «Συνεχίζουμε το σχεδιασμό. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη θα έχουμε πραγματοποιήσει όλες τις ανανεώσεις που θέλουμε και πιστεύω ότι θα μείνουν όλοι οι πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς. Παράλληλα, η ομάδα θα προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο αγωνιστικό στυλ μας. Στόχος της ομάδας θα είναι να παίξει γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο. ‘Εχουμε εντοπίσει τους μεταγραφικούς μας στόχους, αλλά και τις εναλλακτικές επιλογές, αν χαθεί κάποιος από αυτούς. Θα προχωρήσουμε παρά τα προβλήματα. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε να το κάνουμε αυτό. Να παλέψουμε για ότι το καλύτερο, σα να μη συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι η δουλειά μας»