Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » Η πώληση Κουτσούρη σε Ισαρη βάζει μπελάδες στην Κερκυρα

Η πώληση Κουτσούρη σε Ισαρη βάζει μπελάδες στην Κερκυρα

 

Η καταγγελία του Εργοτέλη για την μεταβίβαση των μετοχών και την εξαγορά της ΠΑΕ από τον Ισσαρη βάζει σε μπελάδες την Κερκυρα

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές.

Το θέμα ανακινήθηκε από καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κασσιόπη λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.
Αξίζει να σημειώσουμε πως .Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ θα καλέσει σε απολογία την Κέρκυρα και θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό των Φαιάκων στην football league. Πάντως αν  συμβεί αυτό μένει κενή θέση στην μεγάλη κατηγορία .

Κατά τα λοιπά τα υπόλοιπα θέματα ήταν

1 Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
(Υπό διάσκεψη)

2. Α) Εξώδικη δήλωση – Διαμαρτυρία και Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του Κανονισμού Οργάνωσης Λειτουργίας και Διεξαγωγής των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΑ 37336/2008, ΦΕΚ Β΄1590) από την ΠΑΕ ΑΕΚ.
Β) Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί έγκρισης συμμετοχής της στα έντυπα προγράμματος των παιχνιδιών προκαθορισμένης απόδοσης της ΟΠΑΠ Α.Ε.
(Συζητήθηκε)

3.  Καταγγελία της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 2005 περί αλλαγής έδρας και οικονομικές οφειλές.
(Υπό διάσκεψη)

Συντάκτης

Άρθρα : 18554
Scroll to top