Δηλώσεις Γιδόπουλου Παπαευθυμίου για τη νέα χρονιά

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών των Τρικάλων μετά την ανανέωση συνεργασίας

gidopoylos

Γιδόπουλος: Πρώτα η σκληρή δουλειά

Ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Γιδόπουλος πανηγύρισε την άνοδο του ΑΟΤ στην Φούτμπολ Λιγκ, ενώ κλήθηκε να στηρίξει την ομάδα και στη νέα προσπάθεια και για τον ίδιο αποτελεί μια μεγάλη αγωνιστική πρόκληση. Για την εξέλιξη αυτή τόνισε:

«Για εμένα αυτή τη στιγμή το ζητούμενο είναι να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για τον ΑΟ Τρίκαλα. Με τιμά ότι ο κ. Αμανατίδης με είχε στη λίστα για παραμονή στην ομάδα. Πέρυσι είχα την εμπειρία των προπονήσεων, με δυο ιδιαίτερα ικανούς και έμπειρους τερματοφύλακες τους Βάιο Ντάσκα και Στέφαν Κούτσεφ. Αλλά και την προπονητική προσφορά των Σοφοκλή Βουλόγκα και Παναγιώτη Ανδρικόπουλο.

Το βασικό για εμάς είναι να δουλέψουμε συλλογικά, ώστε ο ΑΟ Τρίκαλα με την στήριξη των φιλάθλων να προχωρήσει όπως αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι και αλλιώς για τους παίκτες το ζητούμενο είναι λίγα λόγια και πολλά έργα με κόπο μέσα στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Παπαευθυμίου: «Χρειάστηκαν πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε»

Ο εκ των αρχηγών του Α.Ο. Τρίκαλα την περασμένη αγωνιστική σεζόν, Παναγιώτης Παπαευθυμίου, ανανέωσε χθες και επίσημα τη συνεργασία τους με τους «κυανέρυθρους» για έναν ακόμη χρόνο. Ο Τρικαλινός μέσος, παραχώρησε τις παρακάτω δηλώσεις, αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Τρίκαλα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο ρόστερ της ομάδας μας και την νέα σεζόν που θα την βρει στη Football League. Η αλήθεια είναι ότι στη συνάντηση που είχα χθες με τον κ. Κουτσούρη δεν χρειάστηκαν πάνω απο 5 λεπτά για να καταλήξουμε σε συμφωνία κάτι που δείχνει ότι και οι δυο πλευρές θέλαμε να συνεχίσουμε και την νέα χρονιά! ‘Οσον αφορά την καινούργια χρονιά πιστεύω ότι θα έχουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και με την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου που σίγουρα τον θέλουμε δίπλα μας θα μπορέσει να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα!»