Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET LEAGUE » Μένει μόνο η ανακοίνωση για Φλεβαράκη

Μένει μόνο η ανακοίνωση για Φλεβαράκη

 

 

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση μένει για να αρχίσει η Τρίτη θητεία του Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο των Τρικάλων

IMG_5347

Ο [προπονητής είχε συνάντηση το βράδυ της Παρασκευής με τον Αχιλλλέα ΡΟυσιαμάνη ΣΤΗ Θεσσαλονίκη και εκεί σύμφωνα με δημοσίευμα του «διαλόγου»  συμφώνησε αποδέχτηκε την πρόταση του βασικού μετόχου της aries κι έτσι θα γράψει Τρίτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας

Χαρακτηριστικά δε το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει τα παρακάτα

» Αυτό που μέτρησε για τους Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και Ευθύμη Ρεντζιά στο να ρίξουν όλες τις δυνάμεις τους για να κρατήσουν τον Φλεβαράκη στα Τρίκαλα ήταν πέρα από το αυτονόητο των δύο συνεχόμενων παραμονών και ο τρόπος με τον οποίο ο κόουτς διαχειρίζεται το περιορισμένο μπάτζετ.

Ιδιαίτερα εκτιμήθηκε το γεγονός ότι πέρυσι η ομάδα παρά τις πολλές αλλαγές εξοικονόμησε αρκετά χρήματα και ο Φλεβαράκης δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να παραχωρηθούν παίκτες (Κάντζι, Χολ) από τους οποίους υπήρξε σημαντικό κέρδος που οδήγησε στην μείωση του αρχικά προγραμματισμένου μπάτζετ.

Από την άλλη ήταν δεδομένη και η επιθυμία του Κώστα Φλεβαράκη να παραμείνει στα Τρίκαλα εκτός και αν του προέκυπτε κάτι εξαιρετικό από το εξωτερικό. Στην συνάντηση της Παρασκευής το θέμα του Φλεβαράκη δεν ήταν μόνο οι δικές του απαιτήσεις αλλά και το μπάτζετ της ομάδας. Έμεινε ικανοποιημένος απ’ αυτά που άκουσε από τον Ρουσιαμάνη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι βολιδοσκοπήσεις παικτών

Ίσως ένα ακόμα βοηθός

Από την στιγμή που θα  ανακοινωθεί ο Κώστας Φλεβαράκης άμεσα θα  κλείσει και το υπόλοιπο stuff. Όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει όλη το περσινό team  και στον αγωνιστικό και στον διοικητικό τομέα. Ο Κώστας Παπάζογλου θα είναι και πάλι βοηθόςενώ ο  Καμαριώτης   θα είναι ο γυμναστής της ομάδας. Πάντως δεν αποκλείεται και ένα σενάριο  παρουσίας και δεύτερου βοηθού στον πάγκο της ομάδας αλλά αυτό δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί.  Κατά τα λοιπά και ο Χρήστος Τσέκος αναμένεται να είναι ο Team manager της ομάδας με τον Παναγιώτη Μπραχάλα assistant ενώ καμία αλλαγή δεν αναμένεται στο ιατρικό και φυσιοθεραπευτικό τιμ (Ρεπούσης, Λαμπρίδης, Ζάχος). Ο Μάκης Παυλάκος παραμένει φροντιστής».

Συντάκτης

Άρθρα : 18512
Scroll to top