Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Eδωσαν τα χέρια Πλεξίδας και Κούγιας

Eδωσαν τα χέρια Πλεξίδας και Κούγιας

Σε καφετέρεια των Τρικάλων συναντήθηκαν οι δύο παράγοντες και συμφώνησαν για τη μεταβίβαση μετοχών της ΑΕ Λάρισας

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας και ο Αλέξης Κούγιας, έδωσαν τα χέρια για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής να ετοιμάζεται να αφήσει τους Πατρινούς σε ομάδα επιχειρηματιών της οποίας ηγείται ο Πέτρος Κόκκαλης.

Το κοινό δελτίο Τύπου των δύο ανδρών
«Από Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια
Σήμερα, στα γραφεία της LA FARM ολοκληρώθηκε διαδικασία της πωλήσεως της πλειοψηφίας των μετοχών από την εταιρεια LA FARM προς εταιρεία την οποία εκπροσωπεία ο κος Αλέξης Κούγιας. Τα πληρεξούσια συμβόλαια προς τον κο Κούγια για τη μεταβίβαση των μετοχών της LA FARM θα συνταχτούν την Τρίτη 30/06/2015, σε συμβολαιογραφείο των Τρικάλων.
Ο κος Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε προθεσμία μέχρι την ημέρα της συντάξεως του πληρεξουσίου, για να αποφασίσει αν η εταιρεία LA FARM θα διατηρήσει ποσοστό συμμετοχής, τόσο στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΕΛ, όσο και στο προπονητικό κέντρο δεσμευόμενος ότι, σε κάθε περίπτωση η εταιρεία του θα αποτελέσει χορηγό της ΑΕΛ.
Οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Βαγγέλης Πλεξίδας συμφώνησαν όπως, από σήμερα ο κος Αλέξης Κούγιας θα χειριστεί προσωπικά το θέμα της προσλήψεως του προπονητού της ΑΕΛ, αλλά και των μεταγραφών των παικτών της ΑΕΛ, οι οποίοι θα επανδρώσουν το ρόστερ.
Σήμερα, ο κος Πλεξίδας παρέδωσε στον κο Κούγια τα κλειδιά των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ και του προπονητικού κέντρου και η επίσημη ανακοίνωση της αγοραπωλησίας της ΠΑΕ ΑΕΛ θα γίνει την Τετάρτη 01/07/2015 στα γραφεία της ΑΕΛ και σε ώρα η οποία θα οριστεί».

Συντάκτης

Άρθρα : 18554
Scroll to top