Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » Η ΠΑΕ ΑΕΚ ολομέτωπη επίθεση κατά της ΕΠΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ολομέτωπη επίθεση κατά της ΕΠΟ

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΑΕΚ, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά της Ομοσπονδίας,

με θέμα την τοποθέτηση του Γιάννη Τσαχειλίδη στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Η «Ένωση» κάνει λόγο για «σύνθεση καρικατούρα της προηγούμενης», τονίζοντας πως κανένας υπεύθυνος δεν θα γλιτώσει απ’ την τιμωρία. Πρόκειται για φουλ επίθεση στην Ομοσπονδία, η οποία το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε πως δεν γνωρίζει για τις αντιδράσεις των ομάδων ως προς την προηγούμενη διοίκηση (Σαρρή), αλλά και τη νυν (Γκιρτζίκη). Η ΑΕΚ επισημαίνει πως θα προασπίσει τα συμφέροντά της κόντρα στα σχέδια της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

«Αποτελεί μοναδική άμυνα για τον οποιονδήποτε να μπορεί να ζει μέσα στον δικό του κόσμο. Για όποιον έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με τη διαφθορά και έχει χάσει κάθε αναστολή. Για όποιον συνειδητά υπηρετεί την παρανομία, ώστε δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αν, κύριοι της ΕΠΟ, μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι η περίοδος της προκλητικής ανομίας σας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ώστε να μας παρουσιάζετε απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς ίχνος ντροπής μία σύνθεση της ΚΕΔ καρικατούρα της προηγούμενης, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Σας μοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν;

Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση πρώτα απ’ όλα στη συνείδηση του μέσου Ελληνα φίλαθλου. Μέχρι τότε, σταματήστε να αναζητάτε καλεσμένους στο παιχνίδι της σημαδεμένης τράπουλας.

Η χυδαιότερη όλων των εποχών ύβρις σας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προ καιρού ολοκληρωθεί. Καλείστε να καταλάβετε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νέμεσης. Και δεν θα γλυτώσετε την τίσιν.

Η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Αφήστε το να βρει το δρόμο του».

Συντάκτης

Άρθρα : 18545
Scroll to top