Αρνητική απάντηση του Σλούκα

 

Αρνητική έκβαση είχε η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο διεθνής γκαρντ απέρριψε την πρόταση (συμβόλαιο τριών χρόνων

497EDA8CFFBA25686A75BAEFE69A3DAF

Αρνητική έκβαση είχε η συνάντηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα, καθώς ο διεθνής γκαρντ απέρριψε την πρόταση (συμβόλαιο τριών χρόνων με 900.000 ευρώ ετησίως) που του έγινε από τους ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Η συνάντηση κράτησε για περίπου τέσσερις ώρες με τους «ερυθρόλευκους» να ανεβάζουν την προσφορά τους, ωστόσο ο 25χρονος άσος δεν συμφώνησε, όχι για οικονομικούς, αλλά για αγωνιστικούς λόγους (ρόλο και χρόνο συμμετοχής στην ομάδα). Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, φαντάζει πλέον ως το πρώτο φαβορί για τον Σλούκα.

«Δεν θα μείνω. Δεν ήταν οικονομικό το θέμα», απάντησε ο ίδιος σε ερωτήσεις οπαδών του Ολυμπιακού.

Στην ουσία, ο Σλούκας εξήγησε στο ραντεβού πως δεν επιθυμεί καν να διαπραγματευτεί, εκθέτοντας απλώς τους λόγους που τον ώθησαν να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Η πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού αφορούσε σε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια συνολικών αποδοχών στην τριετία 2 εκατ. ευρώ (μέχρι το 2018), δηλαδή διπλασιασμό των αποδοχών του εν συγκρίσει με την τελευταία τριετία του στους «ερυθρόλευκους» (2012-2015). Την Παρασκευή, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τριπλασίασε την προσφορά, η οποία, αν την έκανε αποδεκτή ο Σλούκας, θα ξεπερνούσε τα 2,7 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια.

Εξάλλου, τα 3 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια που του προσφέρει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ξεπερνούν και πάλι τα 2,7 εκατ. του Ολυμπιακού (900 χιλιάδες ευρώ τη σεζόν για 3 χρόνια).

Το τελευταίο συμβόλαιο του Σλούκα με τον Ολυμπιακό που έληξε τον Ιούνιο ανερχόταν στις 350 χιλιάδες ευρώ.