Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Ο Χρήστος Δεληγιάννης ηγετικό ρόλο στον ΑΣΚ

Ο Χρήστος Δεληγιάννης ηγετικό ρόλο στον ΑΣΚ

 

Ηγετικό ρόλο στο σχεδιασμό του ΑΣ Καρδίτσας αναλαμβάνει ο Χρήσος Δεληγιάννης

DELIGIANIS.jp444g

Ο πρωην αρχηγός των Τρικάλων  αναλαμβάνει εθελοντικά και άμισθα, το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη στελέχωση όλων των ομάδων του Α.Σ.Καρδίτσας. Από το νέο πόστο  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας μου ως επαγγελματίας αθλητής μπάσκετ, η οποία ήρθε νωρίτερα απ’ ότι θα ήθελα, επιστρέφω ενεργά στο μπάσκετ της Καρδίτσας με στόχο να χρησιμοποιήσω την πλούσια εμπειρία την οποία απέκτησα, σε όφελος του τοπικού αθλητισμού. 

Το μπάσκετ της Καρδίτσας έχει παράδοση και ιστορία, έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές, όμως πάντοτε έλειπε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ώστε να αποκτήσει δυναμική και να κάνει βήματα μπροστά. Γνωρίζω καλά πως αυτός ο προβληματισμός είναι κοινός για όλους τους αθλητές που ξεκίνησαν το μπάσκετ στην πόλη μας και στη συνέχεια αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και τις εθνικές ομάδες. Όλοι αυτοί οι διακεκριμένοι αθλητές, πάντοτε έχουν στο μυαλό τους την Καρδίτσα, τον τόπο καταγωγής τους, αλλά και αφετηρίας της καριέρας τους. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαία η πρωτοβουλία του Γιάννη Μπουρούση, του σημαντικότερου αθλητή που ανέδειξε το μπάσκετ της Καρδίτσας, που πρόσφατα προχώρησε σε δωρεά προς το Δήμο Καρδίτσας για την ανακατασκευή των γηπέδων στο αθλητικό πάρκο. Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα συγχαρητήριά μου και τις ευχαριστίες εκ μέρους του Α.Σ.Καρδίτσας για την κίνησή του αυτή, που επιβεβαιώνει το ήθος και τη διάθεσή του για προσφορά προς τη νεολαία της πόλης μας.

Κι εγώ με τη σειρά μου, φιλοδοξώ από ένα νέο ρόλο να συμβάλλω εθελοντικά στην πρόοδο και την ανάπτυξη του μπάσκετ της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια, ο Α.Σ.Καρδίτσας μπορεί και πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.
Ο Α.Σ.Κ., όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι σύλλογοι μπάσκετ της περιοχής μας, υπηρετεί τις αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού και της εθελοντικής προσφοράς, δίνει διέξοδο στη νεολαία μας και συμβάλλει στην ανάδειξη του αθλητικού κινήματος. Με τη νέα διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας, αλλά –είμαι βέβαιος- και με τη συνεργασία όλων των σωματείων της περιοχής μας, μπορούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες για το μπάσκετ, το άθλημα το οποίο όλοι μας αγαπούμε και υπηρετούμε.

Οι βασικοί στόχοι οι οποίοι τέθηκαν από τη διοίκηση και τους οποίους θα προσπαθήσω να υλοποιήσω, είναι η εφαρμογή ενός νέου τρόπου οργάνωσης του σωματείου σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από τις ακαδημίες, τα αγωνιστικά τμήματα και καταλήγοντας στην ανδρική ομάδα, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης μας στις εθνικές κατηγορίες. Υπάρχει διάθεση για δουλειά, υπάρχει όραμα και φιλοδοξία, όμως παράλληλα υπάρχει και η δέσμευση ότι ο Α.Σ.Καρδίτσας θα πηγαίνει βήμα-βήμα και χωρίς να διακυβεύονται η βιωσιμότητα και το μέλλον του συλλόγου. 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σύγχρονο, ζωντανό και δυναμικό αθλητικό οργανισμό, ο οποίος θα στηρίζει την Καρδίτσα και παράλληλα, θα αντλεί δύναμη από αυτή. Όσο κι αν προσπαθήσουμε, τίποτε δεν είναι εφικτό χωρίς την υποστήριξη της Καρδίτσας και η πρώτη και κύρια επιδίωξή μας, είναι να δημιουργήσουμε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης με την τοπική κοινωνία».

Συντάκτης

Άρθρα : 18512
Scroll to top