Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Κούγιας: «Πολύ κοντά σε συμφωνία με Πλεξίδα»

Κούγιας: «Πολύ κοντά σε συμφωνία με Πλεξίδα»

Έτοιμος να πάρει τις μετοχές της Λάρισας είναι ο Αλέξης Κούγιας, που έχει ετοιμάσει και πλάνο για τους «βυσσινί».

f2e1274a6308b4026b4ed777b75b0705_L

Ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μίλησε στην εφημερίδα «Ελευθερία» για τη συνάντηση που θα έχει την Κυριακή (21/6) με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, ενώ ήδη έχει μιλήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη. Ο Κούγιας είναι ενήμερος για το AEL FC Arena, το θέμα της αδειοδότησης και τις εγκαταστάσεις των Δένδρων και θεωρεί ότι θα γίνει το νέο αφεντικό της ΑΕΛ.

«Έρχομαι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Λάρισα για να μιλήσω με τον κ. Πλεξίδα. Εφόσον δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα και δεν αναφέρομαι ούτε στην Παναχαϊκή, ούτε στην τριετία από τη σύσταση της ΠΑΕ, τα οποία να αποτρέπουν τη λειτουργία και την αδειοδότηση της ομάδας κάτι που θα δείξει ο έλεγχος στα θεσμικά όργανα και αν όλα αυτά που υποστηρίζει ο κ. Πλεξίδας είναι αληθινά είμαστε πιο κοντά παρά ποτέ σε συμφωνία.

Αυτονόητο για μένα είναι ότι θα έχω τη συμπαράσταση του κ. Κωστή Πηλαδάκη γι’ αυτό άλλωστε θα στεγαστούμε στο AEL FC Arena με τον οποίο έχω συζητήσει. Το όνειρό μου είναι να ξανακάνουμε τη Λάρισα κεντρικό θέμα όχι μόνο της ποδοσφαιρικής Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας. Για να το πετύχουμε απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καθολική στήριξη των φιλάθλων χωρίς καμία επιφύλαξη με τους οποίους θέλω να βλέπω μαζί τους αγώνες όπως έκανα και το απόλαυσα για πέντε χρόνια στα Γιάννενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το πλάνο του όσον αφορά τις μεταγραφές, αλλά και το τι σκοπεύει να κάνει με την Παναχαϊκή: «Ναι είναι ένας 23χρονος αμυντικός χαφ το οποίο θα το έχω μαζί μου και στην ΑΕΛ όπως και πολλούς αξιόλογους παίκτες που έχει η Παναχαϊκή, αυτούς που πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα. Για το θέμα της Παναχαϊκής, μια και αναφέρθηκα σε αυτήν, έχω δρομολογήσει τις σωστές κινήσεις. Άλλωστε είναι μονόδρομος η διάλυση της εταιρίας. Τον Γενάρη του 2009 όταν παρέλαβα τον Πατραϊκό γιατί σ’ αυτή την ομάδα βασίστηκε η Παναχαϊκή υπήρχαν χρέη 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα υπάρχουν 500.000 ευρώ στο Δημόσιο σε ΙΚΑ κι Εφορία που δεν τα δημιούργησα εγώ αλλά οι κ. Μουτζουρούλιας, Μακρής που ήταν οι προκάτοχοί μου. Τα χρέη αυτά τα πλήρωσα εγώ γιατί δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν ούτε μια πινακίδα από κάποιον επιχειρηματία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οφειλή ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε προμηθευτή. Αυτό που θέλω να τονίσω ότι έρχομαι να συμφωνήσω γιατί όπως τόνισα και στην αρχή είμαστε πιο κοντά από ποτέ».

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top