«Άρωμα» ΝCAA στα Τρίκαλα και φιλικό με παλιούς παίκτες

H φημισμένη Κολεγιακή ομάδα Μπάσκετ  New Hampshire University έρχεται στην Ελλάδα για μια σειρά φιλικών και θα εμφανιστεί και στα Τρίκαλα

2012-13_men-s_basketball_team

H φημισμένη Κολεγιακή ομάδα Μπάσκετ  New Hampshire University έρχεται στην Ελλάδα για μια σειρά φιλικών και θα εμφανιστεί και στα Τρίκαλα  Ο ελληνικής καταγωγής κόουτς Stan Spirou και οι παίκτες του αναμένονται το βράδυ της Δευτέρας.
Το πρώτο παιχνίδι του αμερικάνικου κολλεγίου έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη (23/06) με αντίπαλο την TELEUNICOM B.A.C. του Κώστα Παταβούκα στην «Ελληνογερμανική Αγωγή».

Το ερχόμενο Σάββατο η  αποστολή του SNHU θα μεταβεί στη συνέχεια, στα Τρίκαλα για την κυριακάτικη αναμέτρηση (28/06) στο κλειστό γυμναστήριο Κατσιμίδου με τους ΑΟΤ STARS (παίκτες που οδήγησαν τη τοπική ομάδα στην άνοδο στην Α1). Η αυλαία του ταξιδιού των Αμερικανών στη χώρα μας θα πέσει την Τρίτη (30/06). Τελευταίος αγώνας επί ελληνικού εδάφους για το SNHU στο «Nick Galis Hall» με αντίπαλο τον Άρη. Τζάμπολ σε όλα τα παιχνίδια στις 19:30 με εξαίρεση των Τρικάλων, που θα γίνει στις 20:00 και μιάμιση ώρα νωρίτερα, το μίνι σεμινάριο του κόουτς Spirou.