Οι Τούρκοι… στέλνουν τον Ντάνστον στην Εφές

Δημοσιεύματα από την Τουρκία, φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ μια ανάσα από τη Αναντολού Εφές! Για την ακρίβεια, οι γείτονες θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία

A3166ED605D537FC0F4C6C8E066DE25B

Και ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Μπράιαντ Ντάνστον για την επέκταση της συνεργασίας τους και για τη νέα χρονιά, δημοσιεύματα από την Τουρκία, φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ μια ανάσα από τη Αναντολού Εφές! Για την ακρίβεια, οι γείτονες θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία, αναφέροντας πως ο Ντάνστον προηγουμένως απέρριψε την «ερυθρόλευκη» προσφορά.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, πρόσφερε διετές συμβόλαιο με περίπου 1,8 εκατ. δολάρια για να κάνει «δικό» της τον κορυφαίο αμυντικό της Ευρωλίγκα για τη σεζόν που πέρασε.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν οι Τούρκοι και πιο συγκεκριμένα, όπως πρώτο μετέδωσε το «eurohoops», λένε πως ο Αμερικανός, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε διακοπές, είπε «όχι» στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τους κατέθεσαν επίσημη πρόταση για διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 δολάρια.