Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΜΠΑΣΚΕΤ » BASKET ΘΕΜΑΤΑ » Στην Καλαμπάκα η τελική φάση Μπασκετ Κορασίδων

Στην Καλαμπάκα η τελική φάση Μπασκετ Κορασίδων

 

Στο Κλειστό «Βλαχάβειο» Γυμναστήριο της Καλαμπάκας θα διοργανωθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων της χώρας μας

10592735_668285919946055_9132421469446572397_n

Στο Κλειστό «Βλαχάβειο» Γυμναστήριο της Καλαμπάκας θα διοργανωθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων της χώρας μας. Με αφορμή αυτή την ανάθεση η Περιφέρεια Θεσσαλίας δια του εντεταλμένου Συμβούλου Ευθύμη Ρεντζιά εξέδωσε ανακοίνωση…

Με μεγάλη χαρά και τιμή, η Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Καλαμπάκας, αναλαμβάνει τη διοργάνωση της τελικής φάσης  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κορασίδων που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα από 24 έως 28 Ιουνίου.

Η ανάληψη των αγώνων, αποτελεί επιβεβαίωση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης  και  άριστης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ομοσπονδίας του αθλήματος, απόρροια των απόλυτα πετυχημένων  Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που έχουν διεξαχθεί στην περιοχή μας  επί σειρά ετών.

Πιστή στο όραμα της, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζει να δηλώνει το παρόν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στρέφοντας την προσοχή στον αθλητικό τουρισμό και τη μείζονα σημασία του στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η ανάγκη για μια τέτοια πολιτική δεν προέρχεται μόνο από το βασικό ρόλο που διαδραματίζει ο αθλητισμός στην κοινωνία ως αναπόσπαστο τμήμα της, αλλά και από την ανάγκη ανάπτυξης της τοπικής  οικονομίας και ευημερίας.

Για πέντε συνεχόμενες μέρες η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπάει στην πόλη της Καλαμπάκας παρασύροντας τους νέους στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού, της προσπάθειας, της συνεργασίας και του Ευ Αγωνίζεσθε προσφέροντας μέσα από την δίψα για τη νίκη ξεχωριστές στιγμές.

Με την καλή συνεργασία όλων των παραγόντων και του κόσμου, θα έχουμε την ευκαιρία για μια άριστη διοργάνωση  που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας προσφέροντας παράλληλα ακόμα  μια προβολή της Περιφέρειας μας σε όλη την Ελλάδα.

Εντεταλμένος  Σύμβουλος  Αθλητισμού
ΡΕΝΤΖΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Συντάκτης

Άρθρα : 18512
Scroll to top