Αρχισε η μεταγραφολογία στα Τρίκαλα

 

Πριν καλά καλά γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των κυανέρυθρων βγήκαν στο αέρα τα πρωτα ονόματα

2e5edd2ff4904fc2cca69780af6f0fdf_XL

Πριν καλά καλά γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ των κυανέρυθρων και πριν έρθει στην πόλη ο Αμανατίδης για να πιάσει δουλειά (θα συναντήθεί με τον Κουτσούρη και μετά θα δώσει λίστα ανανεώσεων)  βγήκαν στο αέρα τα πρωτα ονόματα

Σε σημερινό δημοσίευμα της  εφημερίδα Goal  γίνεταοι λόγος για τον ο 33χρονος Αργεντίνος μέσος, Ντιέγκο Τσιστέρνα.

Τα Τρίκαλα ανέβηκαν στην Φούτμπολ Λιγκ και ο Χάρης Κουτσούρης με το καλημέρα θέλει να φέρει το δικό του… Τσόρι Ντομίγκες στη πόλη καθιστώντας σαφές πως φάει φουλ για άνοδο.
Όπως μαθαίνει η στήλη, η άκρη βρέθηκε με την Αργεντινή και το προσεχές διάστημα είναι πιθανό να αφιχθεί ο 33χρόνος μέσος Ντιέγκο Τσιστέρνα.
Με θητεία στην Τίγκρες (2012-13), συμπαίκτης του Κριστιάν Τσάβες στην Αλμιράντε Μπράουν (2011-12), ήταν επί Τσακίρη μεταγραφικός στόχος του Πανιωνίου, αλλά τότε η υπόθεση δεν προχώρησε. Τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Λος Αντες (Β’ κατηγορία) όπου είχε γεμάτες συνολικά 38 συμμετοχές. Πραγματικός βιρτουόζος με την μπάλα, ο καθένας μπορεί να δει από τα κάποια από τα μαγικά του σε σελίδες του διαδικτύου.

Σε άλλο δημοσίευμα της  Mikriliga.comγίνεται αναφορά για τον  γκολκίπερ, Γιάννη Μπαντικος, που αγωνίζονταν στον Αλιμο έλκει την καταγωγή του από την περιοχή μας