Προς ανανέωση Πρίφτης και Αρης

O πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε, με τη σειρά του, πως θεωρεί δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρίφτη

e1c01689da37751de48dc22f5d104123_L

Η τακτοποίηση του ιδιοκτησιακού ζητήματος στην ΚΑΕ Αρης, με την ανάληψη επίσημα των ηνίων της εταιρείας από τον Νίκο Λάσκαρη, δρομολογεί και το ζήτημα της παραμονής στον πάγκο της ομάδας, για τη νέα σεζόν, του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Ελληνας τεχνικός εκφράστηκε σχετικά, με την ολοκλήρωση του τέταρτου μικρού «τελικού» για τα πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στο Αλεξάνδρειο την Τετάρτη (17/6), λέγοντας με νόημα πως: «Θέλω να μείνω, υπάρχει οψιόν που ενεργοποιήθηκε με την είσοδο της ομάδας στην τετράδα, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Εκκρεμεί το ιδιοκτησιακό, όταν τακτοποιηθεί θα κάνουμε μια συζήτηση».

Την Πέμπτη (18/6) ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, τόνισε, με τη σειρά του, πως θεωρεί δεδομένη τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Πρίφτη και απομένει η υλοποίηση ραντεβού του ίδιου, του 47χρονου προπονητή και του κ. Λάσκαρη στην Αθήνα το Σάββατο (20/6), για να «σφραγιστεί» το γεγονός και να συζητηθεί ο σχεδιασμός των πλάνων της ομάδας για την καινούργια περίοδο.

Ο Πρίφτης, από εκεί και πέρα, αποχαιρέτησε, με γεύμα που παρέθεσε, τους παίκτες και τους συνεργάτες που είχε στη φετινή σεζόν στον Αρη. Συνάντηση που υλοποιήθηκε σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, με τον προπονητή να ευχαριστεί άπαντες για τη συνεργασία, λέγοντας ακόμη:

«Είχαμε τις καλές και τις κακές στιγμές μας, μπορεί κι εγώ να σας πίεσα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε κάποιες φορές, όμως αυτό που κρατάω είναι ότι μείναμε «δεμένοι» σαν οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Να ξέρετε πως ό,τι χρειαστείτε, θα είμαι δίπλα σας και στη διάθεσή σας».

Χαρακτηριστικό, επιπλέον, αποτέλεσε πως ζήτησε από όλους να υπογράψουν το πινακάκι που χρησιμοποιούσε στις προπονήσεις, με τον Κώστα Χαρίση να κάνει το ίδιο για ένα παπούτσι του.