Κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Ολυμπιακός, Αστέρας και Ατρόμητος

Κανονικά θα συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα της περιόδου 2015/2016 οι Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος. 8a93fbc39c6763aedaae648e4ad2950e_L

Τουλάχιστον, αυτό διέρρευσε αργά το βράδυ της Πέμπτης από την πλευρά της δικαστικής επιτροπής της UEFA (DRS), που ασχολείται με τις υποθέσεις των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στις διοργανώσεις που εποπτεύει η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Η DRS γνωρίζει ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για τις τρεις ελληνικές ομάδες, ωστόσο, από την άλλη μεριά δεν είναι διατεθειμένη να πάρει αποφάσεις εάν πρώτα δεν τελεσιδικήσουν.

Μέχρι τότε δεν υφίσταται πρόβλημα με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, του Αστέρα στους ομίλους του Europa league και του Ατρόμητου στον Γ΄ προκριματικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, της περιόδου 2015/2016.

Ανάλογες διαρροές προκύπτουν και από την ΕΠΟ, άνθρωποι της οποίας ανέφεραν μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι δεν τίθεται θέμα για την συμμετοχή των τριών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα της επόμενης σεζόν.