Συνελήφθησαν δύο παίκτες της Λάρισας

Δυο Βραζιλιάνοι παίκτες της Λάρισας  δεν είχαν άδεια παραμονής στην Ελλάδα και αμφότεροι κατέληξαν στο κρατητήριοlarisa-645x460 

Δύο παίκτες της ΑΕΛ βρέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για ένα γνήσιο της υπογραφής και κατέληξαν στο κρατητήριο.

Ήταν λίγο μετά τις 10 όταν οι δυο Βραζιλιάνοι παίκτες της ομάδας, Ελιομάρ και Πίντο πέρασαν τις πύλες του Μεγάρου για ένα… γνήσιο της υπογραφής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο για να εξασφαλίσουν το γνήσιο της υπογραφής σε έγγραφα σχετικά με μη οφειλές της ΠΑΕ ΑΕΛ προς το πρόσωπο τους.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως οι δυο παίκτες της ΑΕΛ δεν είχαν άδεια παραμονής στη χώρα και έτσι κατέληξαν στο… κρατητήριο κατηγορούμενοι για παράνομη παραμονή στη χώρα. Πλέον αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι με τη διαβεβαίωση πως θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα μέσα σε διάστημα 30 ημερών ειδάλλως θα συλληφθούν εκ νέου.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές, ο 25χρονος Πίντο και ο 27χρονος Ελιομάρ είχαν αποκτηθεί από τους «βυσσινί» πριν από 5 σχεδόν μήνες, στην τελευταία μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επίσης σαν να μη φτάνει η περιπέτεια των δυο παικτών ελλοχεύει ο κίνδυνος για την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εισαγγελέας να της ασκήσει ποινική δίωξη για παράνομη απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών!