Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαιτούν την κάθαρση στο ποδοσφαιρο

Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία

704D2900ABEF8EB79937EE33FFE6EE20

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης με σκοπό να συζητήσουν τις εξελίξεις που επικρατούν στον ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ισχυροί άντρες των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει να διασφαλίσουν την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δεν κατεβαίνει του χρόνου ο Παναθηναϊκός αν δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία.

Από τα όσα διέρρευσαν, η κουβέντα τους επικεντρώθηκε στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στον χώρο του ποδοσφαίρου, που ερευνάται από τη δικαιοσύνη, καθώς στο θέμα διατησία-ΕΠΟ, με τους τρεις να συμφωνούν ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και άμεσα θα πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ο χρονικός ορίζοντας που έθεσαν, για να γίνουν οι όποιες αλλαγές, είναι το επόμενο δίμηνο.

Από την πλευρά τους στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δηλώνουν πως: «Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην κατέβει στο επόμενο πρωτάθλημα εφόσον δεν εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του».

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top