Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ » «Μένουμε Ελλλάδα» και στον \Γιώργο Σαρρή

«Μένουμε Ελλλάδα» και στον \Γιώργο Σαρρή

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής997431312BEF7D807D2B823C407E9D09

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδη ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο.

Ο κ. Σαρρής , που είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες στην δικογραφία για την δράση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να δρούσε στον χώρο του ποδοσφαίρου, αφέθηκε με την σύμφωνο γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα ελεύθερος μετά την απολογία του (διάρκειας έξι ωρών) με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και απαγόρευσης ενασχόλησης με δραστηριότητες που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή της υπόθεσης ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης στον οποίο η δικογραφία αποδίδει κεντρικό ρόλο στην ερευνώμενη υπόθεση.

Συντάκτης

Άρθρα : 18525
Scroll to top