Ρούσσας: «Μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν στη Γ’ Εθνική»

 

Για τον τρόπο με τον οποίο κινείται η Φαρκαδόνα στο «χτίσιμο’ του ρόστερ μίλησε ο Τάκης Ρούσσας Διαβάστε τις δηλώσεις του

Οι δηλώσεις αναρτήθηκαν από το γραφείο Τύπου της ομάδας και ο  Ρούσσας αναφέρθηκε αρχικά στις εννιά ανανεώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, αλλά και το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Χαρακτηριστικά δε ανέφερε πως :

«Eίναι θετικό ότι ανανεωσαν τα παιδιά, απομένει μέχρι τέλος της εβδομάδας για να ανανεώσουν και άλλοι. 5-6 ανανεώσεις θα έχουμε ακόμη.   Στο σχεδιασμό της ομάδας είναι να μείνει ο περσινός κορμός της , συν τέσσερις μεταγραφές με παραστάσεις από την κατηγορία. Θέλουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές δε βιαζόμαστε. Παιδιά που θα έρθουν να μας βοηθήσουν. Κάποια παιδιά από το νομό μας, που μπορούν να παίξουν και στη Γ’ Εθνική. Με ορισμένους από αυτους έχουμε έρθει σε επαφές, με κάποιους όχι ακόμη. Πιστεύω μεχρι τέλος του μήνα κατά μεγάλο ποσοστό θα έχουμε κλείσει το ρόστερ.

Ο τεχνικός της ΑΕΦ  αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και τους αντιπάλους που θα έχει η Α.Ε.Φ σε αυτό και δήλωσε σχετικά: «Σίγουρα είναι πολύ καλές ομάδες όλες, ομάδες που έχουν χρόνια στην κατηγορία και είναι ομάδες πόλεων με δυναμική. Δε μας φοβίζει αυτό, κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. ‘Εμεις θα έχουμε  σαν κίνητρο τον ενθουσιασμό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»