Αυλαία με Toυρνουά Fair Play η Δήμητρα

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το φετινός  το Πανθεσσαλικό Τουρνουά «Ευ Αγωνίζεσθαι» της Δήμητρας.

Πανθεσσαλικό

Το τουρνουά «Ευ αγωνίζεσθαι» πραγματοποιήθηκε και φέτος τον Ιούνιο σηματοδοτώντας ένα όμορφο κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν 2014-2015. Eτσι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ιδέα των ανθρώπων της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων συνεχίστηκε με επιτυχία.  Σκοπός του τουρνουά δεν ήταν η ανάδειξη νικητών και ηττημένων αλλά η συμμετοχή, η κοινωνικοποίηση και ψυχαγωγία γύρω από το άθλημα του ποδοσφαίρου καθώς και η καλλιέργεια του δίκαιου παιχνιδιού (Fair Play).

Συνολικά συμμετείχαν 700 αθλητές και αρκετές αξιόλογες Ακαδημίες της Θεσσαλίας όπως η Olympic Λάρισας, ο Αστέρας Καρδίτσας, ο Α.Σ. Πλαστήρας, ο ΑΠΟ Καρδίτσας, η Ακ. Φλαμουλίου, η Ακ. Μουζακίου, η Ακ. Μετεώρων, η Ακ. Προαστίου και η Δήμητρα/Απόλλων. Τα τρία γήπεδα 11Χ11 της Μπαλκούρας γέμισαν με μικρούς αθλητές ηλικιών από 5 εως και 12 ετών που αναμετρήθηκαν σε διάφορες κατηγορίες. Μαζί με τα παιδιά το διασκέδασαν και πολλοί γονείς και φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή 14 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Δήμητρας και στο τέλος των αγώνων σε κάθε ομάδα δόθηκε κύπελλο για την συμμετοχή τους στην δραστηριότητα.

Η Δήμητρα/Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις παραπάνω Ακαδημίες, με τις οποίες διατηρεί άριστη σχέση, για την συμμετοχή και την συνεργασία τους. Οι δραστηριότητες για την Δήμητρα/Απόλλων θα συνεχιστούν μέσα στον Ιούνιο με την συμμετοχή αρκετών τμημάτων σε δύο 4ήμερα Τουρνουά σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη.