Γκαντιάς Αετόπουλος και Θ. Φορτούνης έμειναν στην Φαρκαδόνα

 

Ο αδελφός του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Φαρκαδόνας, όπως και οι Γκαντιας  Ατόπουλος

AETOPOYLOS

Ο  νεαρός Δημήτρης Αετόπουλος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Α.Ε.Φ για την επόμενη χρονιά.

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε αυτήν την ομάδα και την επόμενη χρονιά. Το εξαιρετικό κλίμα που επικρατούσε όλη τη σεζόν στα αποδυτήρια και η δουλειά που γίνεται από πλευράς διοίκησης και προπονητή ήταν οι αιτίες για να μείνω. Η ομάδα εκπληρώνει τους προσωπικούς μου στόχους άλλωστε και δεν σας το κρύβω. Οι φετινοί πανηγυρισμοί όμως θα πρέπει να τελειώσουν σύντομα γιατί υπάρχει λίγος χρόνος για ξεκούραση και έπεται σκληρή δουλειά.”

Από τη διοίκηση της Α.Ε.Φαρκαδόνας ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκαντιά.
Ο Γκαντιάς προσέφερε ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, όπου και αγωνίστηκε με την ομάδα μας. Η παραμονή του νεαρού μεσοεπιθετικού είναι η ένατη κατά σειρά, καθώς επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας αποτελεί το να διατηρηθεί και τη νέα σεζόν ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας…

Η ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία…Η διοίκηση της Α.Ε.Φ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ότι ο ποδοσφαιριστής Θοδωρής Φορτούνης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα μας και την επόμενη σεζόν.

Οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή :
«Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με την ΑΕΦ καθώς πέρασα ένα όμορφο εξάμηνο εδώ και εφόσον οι άνθρωποι της ομάδας με ήθελαν πολύ δεν το πολυσκεφθηκα πριν ανανεώσω και ας υπήρχε το ενδεχόμενο πρότασης από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Καθοριστικό ρόλο στο να ανανεώσω έπαιξε επίσης ότι έμειναν τα περισσότερα από τα παιδιά που έπαιζαν τη χρονιά που πέρασε,καθώς είναι όλοι ταλαντούχοι,μικροί σε ηλικία και έχουμε δημιουργήσει ένα όμορφο σύνολο που πιστεύω με κάποιες προσθήκες θα σταθεί πολύ καλύτερα από ότι πολλοί περιμένουν στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής.»

FORTOYNIS TODORIS