“Εκλεισε στον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα»

Δεδομένη παρουσιάζει την συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον Πορτογάλο προπονητή, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τσαΐνιο.

c426a791ab10261d0fd5d11274b2d963_L

Ο παλαίμαχος, πλέον, αμυντικός μέσος, μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» και… αποκάλυψε πως ο πρώην τεχνικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Ολυμπιακός έχουν υπογράψει συμβόλαιο, ενώ μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον 38χρονο κόουτς.

«Ξέρω ότι υπάρχουν συμβόλαια μεταξύ του Ολυμπιακού και του Μάρκο Σίλβα. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος συνεχώς βελτιώνεται και μπορεί να πάρει πολύ ψηλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσαΐνιο.

Και πρόσθεσε: «Έκανα (σ.σ. ο Μάρκο Σίλβα) εξαιρετική δουλειά στην Εστορίλ και μετά τερμάτισε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Είναι ένας από τους καλύτερους Πορτογάλους προπονητές».

Πάντως, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 38χρονο προπονητή, ωστόσο, ακόμα δεν έχουν… πέσει οι υπογραφές σε συμβόλαια, καθώς απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο «διαζύγιο» του Μάρκο Σίλβα με τα «Λιοντάρια».