Eπαφή δημάρχου με Κοντονή για στάδιο- Κολυμβητήριο

Λυσεις για τη λειτουργικότητα του Σταδίου και τα προβλήματα του Κολυμβητηρίου συζήτσε ο δήμαρχος Τρικκαίων στην επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ Κοντονή,

4363-700x357

Λυσεις για τη λειτουργικότητα του Σταδίου και τα προβλήματα του Κολυμβητηρίου συζήτσε ο δήμαρχος Τρικκαίων στην επαφή με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ Κοντονή, Η συνάντηση έγινε στην Αθήνα  παρόντων των κυβερνητικών βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων

Το δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει…

Με ένα βιβλίο που καταδεικνύει ότι ο ΑΟΤ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά, ο Δήμαρχος Τρικκαίων επισκέφθηκε χθες τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή. Μαζί με τους εκπροσώπους του νομού (βουλευτές κ. κ. Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη) και τους εκπροσώπους της ομάδας (κ. Παρδάλης, Μπακογιάννης, Τρικαλιώτης), παρόντος του γενικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Συνοδινού.
Πριν την έναρξη της συζήτησης, ο κ. Παπαστεργίου δώρισε στον κ. Κοντονή το λεύκωμα του τρικαλινού δημοσιογράφου κ. Σωτήρη Κύρμπα, 50 ΧΡΟΝΙΑ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ. 1963 – 2013, αποδεικνύοντας ότι η ιστορία της ομάδας δεν είναι μια απλή, χθεσινή υπόθεση, αλλά τμήμα της ιστορίας της ίδιας πόλης και του ποδοσφαίρου, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.
Στη συνέχεια έγινε η συζήτηση για δύο σημαντικά θέματα:

– τι θα γίνει με τα του γηπέδου του ΑΟΤ.
Με βάση και την προχθεσινή συζήτηση του Δημάρχου με τον κ. Χάρη Κουτσούρη, υπάρχει κοινή διάθεση για τα του γηπέδου. Αυτή παρουσιάστηκε από την πλευρά του Δήμου στον κ. Κοντονή, με βάση τα υπαρκτά προβλήματα, τις πιθανές λύσεις, τις ανάγκες χρηματοδότησης και την ανάγκη άμεσης ενεργοποίησης κάθε λύσης.

– τι θα γίνει με το Κολυμβητήριο.
Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη έτοιμες μελέτες για ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου, έχει ήδη υποβάλλει ανάλογο αίτημα σε αρμόδιους της προηγούμενης κυβέρνησης, έχει ήδη συντάξει κατάλογο με τις εργασίες που απαιτούνται, ώστε το κολυμβητήριο να είναι πλήρες και να προσφέρει όλες τις κατάλληλες και οριζόμενες από τον νόμο υπηρεσίες, στους τρικαλινούς. Σημειώνεται ,επίσης, ότι ο Δήμος Τρικκαίων επιμένει, ότι η ύπαρξη του κολυμβητηρίου σε έναν νομό χωρίς θάλασσα, αποτελεί ουσιαστικό τρόπο, όχι απλώς εκγύμνασης, αλλά καταπολέμησης και της θλιβερής πρωτιάς της χώρας στους πνιγμούς.

Από το γραφείο Τύπου