Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Θεοδοσιάδης: «Κάποιοι μας πολεμούσαν από τα Χριστούγεννα…»

Θεοδοσιάδης: «Κάποιοι μας πολεμούσαν από τα Χριστούγεννα…»

 

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε στη Football league έχοντας οδηγό τον Σάκη Θεοδοσιάδη , ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε  μίλησε για τον πόλεμο  που δέχτηκε η ομάδαb5e17aac96dba5e62d9cd9313d853843_L

Η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε στη Football league έχοντας οδηγό τον Σάκη Θεοδοσιάδη , ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε  μίλησε για πόλεμο  που δέχτηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν  Μιλώντας για την επιτυχία και την επίτευξη του στόχου της παραμονής, ο βετεράνος άσος των Τρικάλων ανέφερε... Θα έλεγα ότι, εκεί που δεν το περίμενε κανείς, εμείς είμαστε ακόμα εδώ, είμαστε στη Β’ Εθνική. Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στα παλικάρια τα δικά μου που αν και περάσαμε δύσκολες καταστάσεις φέτος, από πολλούς παράγοντες, δείξανε αυταπάρνηση, εγωισμό και θέληση και κόντρα στη ροή όλων των πραγμάτων, με την πλάτη στον τοίχο μπόρεσαν και κράτησαν την ομάδα στην κατηγορία. Εμείς, κύριοι, όπως έλεγα το τελευταίο διάστημα στα παιδιά, παρόλο που το καράβι κάποιοι το παρατήσανε στον ωκεανό, κατορθώσαμε και το φέραμε στο λιμάνι και το δέσαμε. Και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι ήταν οι πρωταγωνιστές και οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και μπράβο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλον αυτόν τον κόσμο που άμεσα ή έμμεσα στήριξε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια και πίστεψε σε αυτή την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος, ακόμη και σήμερα που ήταν όλα ρευστά. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιους. Με ενοχλεί και με πειράζει, ενώ είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκα στο ποδόσφαιρο, όταν έχεις κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ομάδων, όλου του φίλαθλου κόσμου της Ελλάδος και να υπάρχει εδώ μία παρέα, ένα στρατηγείο, οι οποίοι από τα Χριστούγεννα και μετά κάνουν ό,τι μπορούν για να πολεμήσουν την ομάδα και να τη ρίξουν κατηγορία. Έχω να τους πω ότι, κύριοι για άλλη μία χρονιά δεν τα καταφέρατε. Το μόνο που καταφέρατε ήταν να γιγαντώσετε το αγωνιστικό τμήμα που ήταν μονιασμένο και πέτυχε το στόχο της παραμονής»

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top