Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ » Ευχαριστήρια επιστολή Γκούμπλια σε ΑΕΤ

Ευχαριστήρια επιστολή Γκούμπλια σε ΑΕΤ

 

O  Βασίλης Γκούμπλιας,  επανέρχεται στην ομάδα των Μετεώρων και με επιστολή ευχαριστεί τους ανθρώπους της ΑΕΤ για τη συνεργασία που είχαν

SONY DSC

Στην επιστολή αναφέρει τα παρακάτω…

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω και δημόσια τον υπεύθυνο της Α.Ε.Τ κύριο Κων/νο Καρακούση (απ’τους πιο καταρτισμένους ανθρώπους ποδοσφαιρικά στο νομό).

Για την πρωτοβουλία που πήρε να με εντάξει στην οικογένεια της ομάδας στα μέσα της φετινής περιόδου. Νομίζω ότι μαζί καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους στόχους του σωματείου, διαψεύδοντας τα μέχρι τότε προγνωστικά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας γιατί υπερέβαλαν εαυτό σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρει η ομάδα να απομακρυνθεί από τη δεινή θέση  που βρισκόταν, δουλεύοντας καθημερινά στο γήπεδο.

Τα εύσημα όμως πρέπει να απονεμηθούν και στην ομάδα του παιδικού που αν και αουτσάιντερ κατέκτησε το πρωτάθλημα, δουλεύοντας επαγγελματικά από τον Αύγουστο.

Συμπαραστάτες, σ’αυτή την προσπάθεια οι άμεσοι και έμμεσοι συνεργάτες (Βασιλάκος Φώτης, Γάλλος Παναγιώτης, Μιχάλης Γιάννης, Κρίκος Αντρέας) που επέδειξαν επαγγελματισμό και συνέπεια μέχρι το τέλος της περιόδου, όπως επίσης και οι γονείς που μας στήριξαν ηθικά σε μεγάλο βαθμό.

Εύχομαι αυτή η πορεία να αποτελέσει οδηγό για το μέλλον.

Βασίλης Γκούμπλιας

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top