«Προτεραιότητα του Σλούκα είναι ο Ολυμπιακός»

Ο  Κώστας Σλούκας βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, μετά την πρόταση που του κατάθεσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
7607065F5C88258B0B613D4A813FB381
Ο ατζέντης του, Πάνος Καπάζογλου, επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ πως η πρόταση των «πρασίνων» κατατέθηκε επισήμως. Στον 25χρονο διεθνή γκαρντ ο Παναθηναϊκός προσφέρει το ποσό του 1,6 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια.

Μετά την τοποθέτηση του ίδιου του Σλούκα στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, σύμφωνα με την οποία «Θέλω πρώτα να μιλήσω με την πλευρά του Ολυμπιακού. Το να μου κάνει πρόταση με τέτοιο τρόπο ο Παναθηναϊκός είναι αστείο. Δημιουργεί… κλίμα», ο μάνατζέρ του επανέλαβε πως το πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

«Έγινε η πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατατέθηκε επισήμως. Ο αθλητής εξάλλου έκανε μία δήλωση. Αυτό είναι κάτι που υφίσταται. Προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Πρώτα θα μιλήσει με τον προπονητή του τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τους προέδρους και μετά θα συζητήσει οποιαδήποτε άλλη πρόταση,» εξήγησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Πάνος Καπάζογλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε νυκτερινό κέντρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το σίγουρο είναι πως για λίγες ημέρες, η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα ασχοληθεί με θέματα ανανεώσεων και μεταγραφών.

Χθες, κατά τη συνέντευξη Τύπου, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δήλωσαν εξάλλου πως υπάρχουν τέσσερις Έλληνες παίκτες (Σπανούλης, Πρίντεζης, Σλούκας, Μάντζαρης) που αποτελούν τον κορμό της ομάδας και πως η παραμονή αυτών στο «λιμάνι» είναι εκ των ων ουκ άνευ.

«Αυτοί βάζουν στο κλίμα της ομάδας τους ξένους, τους μαθαίνουν τη φιλοσοφία της ομάδας και πως μαχόμαστε στον Ολυμπιακό,» δήλωσαν συγκεκριμένα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Το οικονομικό δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον Κώστα Σλούκα που ήδη έχει προτάσεις και από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το ζητούμενο για εκείνον, όπως δήλωσε και σήμερα, είναι ο χρόνος συμμετοχής και η αθλητική βελτίωσή του. Ο σεβασμός στο πρόσωπό του και ο αναβαθμισμένος ρόλος στην ομάδα αποτελούν κριτήρια, τα οποία και έχει βρει στον Ολυμπιακό. Δεν θα ζητήσει, λοιπόν τρελά ποσά, αλλά ένα συμβόλαιο δύο ή τριών ετών με αύξηση της τάξης των περίπου 100 χιλιάδων ευρώ ετησίως.

Ίσως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι να έπρεπε να τον είχαν προσεγγίσει μεσούσης της περιόδου για αναπροσαρμογή συμβολαίου, όπως έκαναν ήδη με την περίπτωση του Ματ Λοτζέσκι. Καθώς, όμως αμοιβαία επιθυμία είναι η διατήρηση της συνεργασίας, οι πιθανότητες είναι πως θα βρεθεί και μάλιστα σχετικά εύκολα, η «χρυσή τομή» και ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.