Η ΑΕΦ στην εταιρεία “Μάρμαρα-Γρανίτες Φαλτάκας

Aποστολή της ΑΕ Φαρκαδόνας επισκέφτηκε την  εταιρεία “Μάρμαρα-Γρανίτες Φαλτάκας Α.Ε.” την Παρασκευή10646783_439880186190580_7489654694265418749_n

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας….
Πρόκειται για μία εταιρεία, η οποία στηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, κάθε τι έχει σχέση με τον τοπικό αθλητισμό, κάτι το οποίο είναι πραγματικά αξιέπαινο.
Με επικεφαλής τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Τάσο Φραγκούλη και τον πρόεδρο , Γιώργο Χαλβατζά, η ομάδα μας βρέθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων -Καλαμπάκας.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα εκπροσώπησαν ο προπονητής Τάκης Ρούσσας και αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο γνωστός μάνατζερ, Κώστας Σκρέτας, που στήριξε τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.
Εκεί, τους υποδέχτηκαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης κ. κ. Αθανάσιος και Ευθύμιος Φαλτάκας.
Ο κ. Αθανάσιος Φαλτάκας, συνεχάρη τους πρωταθλητές για την τεράστια επιτυχία της ομάδας να ανέλθει στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ οι κ. κ. Φραγκούλης και Χαλβατζάς, τον ευχαρίστησαν θερμά για τη σημαντικότατη βοήθεια που προσέφερε φέτος στην Α.Ε.Φ.
Εν συνεχεία, άπαντες μετακόμισαν λίγο πιο δίπλα, στην έκθεση της επιχείρησης, όπου και απονεμήθηκε στους κ. κ. Αθανάσιο και Ευθύμιο Φαλτάκα, μία αναμνηστική εικόνα της ομάδας, όπου επάνω αναγραφόταν και το αντίστοιχο ευχαριστήριο μήνυμα.
Ακολούθησαν οι απαραίτητες για την περίσταση φωτογραφίες και στη συνέχεια ο κ. Ευθύμιος Φαλτάκας ξενάγησε την ομάδα στην έκθεση, παρουσιάζοντάς τους μερικά από τα προϊόντα, τα οποία πραγματικά εντυπωσίασαν.
Κατά την αποχώρησή τους, οι διοικούντες της ομάδας, κάλεσαν τους υπεύθυνους της επιχείρησης να δώσουν το παρόν στα παιχνίδια της Α.Ε.Φ, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τη νέα αγωνιστική σεζόν.