Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΔΙΕΘΝΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ » Εθνική: «Νίκη με κάθε τρόπο στα Φερόε»

Εθνική: «Νίκη με κάθε τρόπο στα Φερόε»

Πίστη στις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας και αισιοδοξία ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Νησιά Φερόε θα είναι νικηφόρα εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής

 

Πίστη στις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας και αισιοδοξία ότι η αναμέτρηση του Σαββάτου με τα Νησιά Φερόε θα είναι νικηφόρα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σέρχιο Μαρκαριάν, με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

«Ξέρουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας στα Φερόε και προπονήσαμε την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο και με όλα αυτά που έπρεπε. Εφαρμόσαμε σε καθημερινή βάση όσα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα και περιμένουμε πρώτα απ’ όλα ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας και δεύτερο τη νίκη, γιατί η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς και το θέλουμε και θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο για αυτό» υπογράμμισε ο Ουρουγουανός εκλέκτορας.

Ο κ. Μαρκαριάν δήλωσε πάντως με ειλικρίνεια ότι η Εθνική ομάδα «δεν είναι έτοιμη ακόμα. Έχουμε μπροστά μας δυο προπονήσεις και θα σκεφτούμε μετά από αυτές. Μπορεί να κάνουμε μερικές αλλαγές. Θα δούμε. Περιμένουμε. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο μυαλό μου. Έχω την ομάδα αλλά κάθε προπόνηση σημαίνει καινούρια πληροφορία».

Ερωτηθείς για το εάν ένα γκολ αρκεί για να δώσει τη νίκη στην ελληνική ομάδα, απάντησε πως «το γκολ είναι αποτέλεσμα του ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν παίξουμε, καλά θα είναι αποτέλεσμα της τύχης και δεν θέλω να περιμένω μόνο από την τύχη. Θα είναι καλά να είμαστε τυχεροί, αλλά πρέπει να παίξουμε και καλά για να περιμένουμε και το καλό αποτέλεσμα». Όσο για το αν πιστεύει στη νίκη; «Βεβαίως, το πιστεύω ότι θα έρθει καλό αποτέλεσμα».

Συντάκτης

Άρθρα : 18583
Scroll to top