Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ » Έγιναν οι εξετάσεις Ζωνων του Αίαντα στο Τζούτνο

Έγιναν οι εξετάσεις Ζωνων του Αίαντα στο Τζούτνο

ΤΟι  εξετάσεις ζωνών, των τμημάτων τζούντο του Αίαντα Τρικάλων πραγματοποιήθηκαν Κυριακή 7 Ιουνίου

2622-300x187

Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στο tatami του γυμναστηρίου Μπάρας, με τον κ. Τασίκα Γιάννη, καθηγητή φυσικής αγωγής και προπονητή τζούντο 2o dan, να έχει την ευθύνη και οργάνωση της διαδικασίας .

Μετά από πρόσκληση του προπονητή, τις εξετάσεις τίμησε με την παρουσία του ο κος Ζάραγκας Χαρίλαος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής προπονητής τζούντο 6ο dan του Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων και μέλος της Επιτροπής Ιεραρχίας & Dan της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Ο κος Ζάραγκας εξέτασε τους αθλητές στο τεχνικό κομμάτι όπου έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση σε τεχνικές ρίψεων, τεχνικές εδάφους, συνδυασμούς, αντεπιθέσεις και στο randori, καθώς και στο θεωρητικό κομμάτι, όπου αξιολογήθηκαν για τις γνώσεις τους σε θέματα κανονισμών – διαιτησίας. Επίσης απάντησαν  σε ερωτήσεις σχετικές με την ιστορία και την εξέλιξη του αθλήματος.

Οι νεαροί τζουντόκα, παρόλο το άγχος των εξετάσεων, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν τον θαυμασμό και τα συγχαρητήρια όλων.

Με τις διαβαθμιζόμενες ζώνες στο τζούντο αναγνωρίζεται η αθλητική ικανότητα κάθε τζουντόκα, το εύρος των τεχνικών του γνώσεων, η συνεισφορά του στο άθλημα, καθώς και οι αρετές του χαρακτήρα του.

Ο Αίαντας Τρικάλων συγχαίρει τους μικρούς τζουντόκα και για την προσπάθειά τους, και ευχαριστεί ιδιαίτερα τον κο Ζάραγκα Χαρίλαο για την παρουσία του, η οποία αποτελεί τιμή για τον σύλλογο.

ΑΣ JUDO ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Συντάκτης

Άρθρα : 18541
Scroll to top