“Mένουμε Ελλάδα” και για τον Παυλίδη μετά την απολογία

Τον τίτλο από τη γνωστή εκπομπή θυμίζουν πλέον οι αποφάσεις για απαγόρευση εξόδου όσων απολογούνται για το Βέροια-Ολυμπιακός

pegasus_LARGE_t_1041_106593626_type11291

Ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα επιβλήθηκε σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε με τη φανέλα της Βέροιας στον προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η αναφορά στον Χαράλαμπο Παυλίδη που απολογήθηκε το πρωί στον Γιώργο Ανδρεάδη. Αντίθετα, «ελεύθερος» είναι ο Δημήτρης Μάνος.

Ο τελευταίος, νυν παίκτης του Απόλλωνα, είχε αγωνιστεί στο φινάλε εκείνου τους ματς ως αλλαγή. Ο 17χρονος κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς για περίπου 25 λεπτά και μετά οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, από τον οποίον δεν του επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Λίγο αργότερα βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργου Ανδρεάδη πέρασε ο νυν παίκτης της Βέροιας, Χαράλαμπος Παυλίδης, ο οποίος κατέθεσε για περίπου μισή ώρα. Ο Παυλίδης είχε αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο στο «Καραϊσκάκης» στις 6 Ιανουαρίου του 2013. Μετά την κατάθεσή του, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζουμε πως χθες επιβλήθηκε ο ίδιος περιοριστικός όρος σε ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της Βέροιας, τους Μπάρμπα, Αμαραντίδη και Ιωάννου.