Την Τετάρτη η απόφαση για την ΕΠΟ

Ες αύριον τα σπουδαία αναφορικά με το εάν θα γίνει δεκτή η αίτηση έκπτωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, την οποία έχει καταθέσει η ΕΠΣ Λάρισας.

Η αίτηση συζητήθηκε την Τρίτη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με 41 Ενώσεις και τρεις ΠΑΕ (Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος) να κάνουν παράσταση υπέρ της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Εν συνεχεία ο νομικός εκπρόσωπος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Γιώργος Παναγόπουλος, δήλωσε: «Για το ενδεχόμενο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων, σε περίπτωση που πέσει η διοίκηση, είναι η γνωστή καραμέλα. Συνελήφθησαν 11 μέλη της ΦΙΦΑ. Από ποια θα αποκλειστούμε; Ο Μπλάτερ υποχρεώθηκε σε παραίτηση. Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο μας έδωσε το δικαίωμα να έρθουμε εδώ. Ο κίνδυνος αποκλεισμού δεν υφίσταται από το δικαστήριο, αλλά από τις ποινικές εμπλοκές των ομάδων».

Από την πλευρά του ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θόδωρος Γιαννίκος, τόνισε: «Υπάρχει τέραστιο διακύβευμα για το ποδόσφαιρο με την πιθανή αλλαγή της διοίκησης της ΕΠΟ. Η αποβολή των ελληνικών ομάδων και της ΕΠΟ θα είναι άμεση. Οι ομάδες θα αντικατασταθούν και δεν θα μπορούμε να παίξουμε. Η ζημιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι 50.000.000 εκατ. ευρώ. Να λύσουν τις διαφορές τους στα καταστατικά τους όργανα».