Μένουν στην ΑΕΦ Τσιούκας και Πατσιαλής

 

Τις πρώτες ανανεώσεις δημοσιοποίησε σήμερα η ΑΕ Φαρκαδόνας και αφορούν Τσιούκα και Πατσιαλή

11249317_438314863013779_8841514593388980392_n

Συγκεκριμένα η ομάδα ανακοίνωσε…

Ανακοινώνεται ότι: Ο Θωμάς Πατσιαλής θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση στη σημερινή τους συνάντηση.

Ο Πατσιαλής, σαφώς ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη που του δίνει την ευκαιρία τη νέα σεζόν να αγωνιστεί με τη Φαρκαδόνα στη Γ’ Εθνική κατηγορία, δήλωσε τα εξής:Ενας ποδοσφαιριστής, εφόσον είναι ικανοποιημένος από τη διοίκηση και τον προπονητή του και έχοντας πραγματοποιήσει μία πετυχημένη χρονιά, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα ήταν τρελός εάν επιθυμούσε τη φυγή του από την ομάδα στην οποία ανήκει. Η ανανέωσή μου ήταν αναμενόμενη. Είμαι μόνο χαρούμενος λοιπόν, γεμάτος όρεξη για δουλειά στο νέο πρωτάθλημα που είναι σαφέστατα πιο δύσκολο”.

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ανδρέας Τσιούκας, καθώς σήμερα το πρωί η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι. Η διοίκηση της Α.Ε.Φ εύχεται ολόψυχα να του ζήσει ο μπέμπης και ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι ο Ανδρέας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Φαρκαδόνας και του χρόνου όπως αποφασίσθηκε πριν από λίγο.